Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
I skymningsljuset (del 2)
Antal sidor
346
Utgivningsdatum
2014-09-08
Upplaga
1
Förlag
LightSpira
Dimensioner
216 x 140 x 20 mm
Vikt
543 g
SAB
Hc
ISBN
9789186613211
I skymningsljuset. Del 2 Insikt (häftad)

I skymningsljuset. Del 2 Insikt

Häftad Svenska, 2014-09-08
239
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Efter mer än trettio års hård kamp att förstå sig själv och sin omgivning står Tessa inför en stor utmaning: Att för gott bryta sina livsmönster och förändra sitt sätt att tänka och agera. Hon vill hitta sina inre värden, sin plats i livet och lugnet i tillvaron. Genom en nära och helande relation till naturen vägleder vännen Chad Tessa mot förändringen. Hon lär sig att verkligen se, höra och känna genom att träna upp sina fysiska sinnen. Balansövningar, lekar och spel ökar hennes förtroende för den egna kroppens möjligheter och gränser. Så småningom kommer hon i kontakt med den inre kraften, intuitionen och de vibrationer som omger allt. I takt med att Tessas självförtroende stiger så ökar kvalitén i samspelet med omgivningen. Hon fördjupar sina vänskapsband, upplever äventyr och får äntligen känna på äkta lycka - den plats där hjärtat känner sig hemma.

"I skymningsljuset, Del 2 - Insikt" är en varm berättelse i romanform om en kvinna med Aspergers syndrom och hennes resa genom livet. Tessas träning och vänskap med Chad ger en fantastisk insyn i nya sätt att tänka, förmedlad genom gammal kunskap, som bland annat återfinns hos de Nordamerikanska indianerna.

Boken är den fristående fortsättningen på "I skymningsljuset, Del 1 Klarsyn".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I skymningsljuset. Del 2 Insikt
  2. +
  3. I skymningsljuset : Del 1 Klarsyn

De som köpt den här boken har ofta också köpt I skymningsljuset : Del 1 Klarsyn av Irene Lundblad (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Irene Lundblad

  • I skymningsljuset : Del 1 Klarsyn

    Irene Lundblad

    Var fanns jag? Varför behövde andra leda min väg? Varför behövde jag bekräftelse för att veta vad som var rätt eller fel? Varför gled jag bara med på andras banor? Än hit, än dit. Vem var jag? Vad var det för fel på mig?? Sedan barndomen har Tessa...