Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
80
Utgivningsdatum
2013-04-15
Upplaga
1
Förlag
Notfabriken
Medarbetare
Wilhelmsson, Wille (form) / Wilhelmsson, Wille (foto)
Illustratör/Fotograf
Jonna Sundström
Dimensioner
205 x 195 x 10 mm
Vikt
370 g
SAB
700,I
ISBN
9789186825461
Röstlust! : sång, tal och tanke (inbunden)

Röstlust! : sång, tal och tanke

Inbunden Svenska, 2013-04-15
186
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Rösten är själens spegel; den avslöjar känsloläge, hälsa och personlighet. Varje röst är unik och har sin egen karaktär. Att lära känna sin röst är att lära känna sig själv.
Röstlust! är en inspirationskälla för alla som är intresserade av rösten, i tal eller sång. Rösten är gränslöst utvecklingsbar och vi kan alla lära oss att använda rösten på rätt sätt! Genom att träna sin röst kan man själv bestämma kraften i den och bli tydligare i det man vill förmedla.
Författarna delar i boken med sig av sina långa erfarenheter som sångpedagoger. De presenterar övningar och ger tips på sånger som är till hjälp bland annat för att utveckla artikulation och tonsäkerhet.
I boken finns även avsnitt om vad som påverkar rösten, andningens betydelse, hur man kan hantera nervositet, mental förberedelse, tal och språkljud, musikalitet samt ett antal anekdoter från Madeleines långa karriär som sångerska och pedagog.
Boken är inbunden med läsband, vackert formgiven med ett stort antal färgfotografier. En fin present till dig själv eller en vän.
Om författarna:
Lena Björk-Franzén är utbildad sång- och körpedagog. Hon har undervisat på Skandinaviska Skolan i Bryssel samt lett ett stort antal körer genom åren, bland annat Allmänna Sången Visby.
Madeleine Uggla är musikpedagog och sångerska. Hon grundade Stockholms Musikpedagogiska Institut (SMI) 1960, var initiativtagare och ordförande i Svenska Röstpedagogers Förbund och har författat ett antal musikpedagogiska böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Röstlust! : sång, tal och tanke
  2. +
  3. Låtskrivarkonsten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Låtskrivarkonsten av Bob Dylan (inbunden).

Köp båda 2 för 505 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna