Boken om mig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Boken om mig (del 1)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2018-04-11
Förlag
Ego förlag i Stockholm
Dimensioner
220 x 155 x 20 mm
Vikt
690 g
ISBN
9789186907181
Boken om mig (inbunden)

Boken om mig

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-04-11
459
 • Skickas inom 5-8 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
SUCCÉBOKEN - fler än 160 000 sålda i fyra länder
Det sägs att varje gång en människa går bort så brinner ett helt bibliotek ner. Så mycket livskunskap, erfarenheter och händelser som glöms bort helt i onödan. Du kan hjälpa till att bevara din släkts historia.

Vi har gjort det lätt att berätta viktiga delar av en livshistoria
Svårigheten med att skriva om sitt eget liv har alltid varit att veta var man ska starta och hur man fortsätter. Men nu finns det inga undanflykter längre. Vi har skapat en bok där du får de viktiga frågorna och du svarar på dem direkt i boken.

Så här fungerar det
Med hjälp av nästan 300 olika frågor, indelade i barndom, ungdom, vuxen och seniortid , får du direkt i boken svara på hur privatliv, yrkesliv, kärleksliv och allt mellan himmel och jord har sett ut för dig fram till nu.

Starta en ny tradition
Med Boken om mig kan du starta en ny tradition i din familj. Du kan själv skriva i boken men också ge bort exemplar av den till äldre släktingar (kanske dina föräldrar) så att de kan berätta sin historia och bevara den för kommande generationer.

Det spelar ingen roll vilken ålder du är i själv
Alla kan starta jobbet med att skriva i boken. Skriv medan du har minnena färska.

Boken är gjord för att hålla
Boken är vacker och exklusivt trådinbunden, med en tygväv och läsband.

Gör som 160 000 andra, använd "Boken om mig" så att du eller någon annan kan skapa den mest värdefulla boken i din släkts framtida bokhyllor.

Hur boken kan användas
Många ger bort den som present till föräldrar att skriva i men vi får flera mail om ett annat trevligt sätt att använda boken - att sitta ner en stund med en äldre släkting och ställa frågorna i boken och skriva ner svaren och både få en spännande berättelse och trevliga stunder tillsammans. Andra mail berättar om personer som själva gjort en spännande inre resa när de svarat på frågorna.

Beställ dina exemplar bums och starta en ny tradition i din familj...
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Boken om mig
 2. +
 3. När jag är borta...

De som köpt den här boken har ofta också köpt När jag är borta... av Stefan Ekberg (inbunden).

Köp båda 2 för 848 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Boken om mig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket vacker och trevlig bok!
  Bokälskaren, 26 september 2019

  Jag fick se "Boken om mig" första gången hos en vän och fastnade både för upplägget och utseendet. Min mamma och pappa har fått varsitt exemplar och nu har jag beställt en bok till mig själv. Det är så bra att man kan bläddra omkring och skriva där man känner för att skriva just då. Inspirerande frågor. En jättebra present både till sig själv och andra.

 2. Fantastisk bok
  Frida Nilsson , 19 september 2019

  Jag gillar boken jättemycket och tror att ni har lyckats göra en bok som kommer att överleva alla Jan Guillou, Camilla Läckberg och andra i bokhyllorna i framtiden. Smart och bra gjort.

 3. En kulturgärning
  Mamma Mu, 16 september 2019

  Boken är både tankeväckande och fantasieggande. Man får göra en resa i sitt eget förflutna som man så sällan gör. Jag rekommenderar den här boken till alla som har gamla föräldrar så att de kan berätta sin historia innan det är för sent.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Stefan Ekberg