Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Kunskap på nolltid
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2022-10-12
Upplaga
1
Förlag
Eget förlag
Dimensioner
148 x 105 x 8 mm
Vikt
90 g
SAB
Dok
ISBN
9789186951917
Chefens dubbelliv : från psykisk ohälsa till hållbart ledarskap (häftad)

Chefens dubbelliv : från psykisk ohälsa till hållbart ledarskap

Häftad Svenska, 2022-10-12
128
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Under större delen av sitt liv har Hanna Wiik lidit av psykisk ohälsa, samtidigt som hon har varit chef och presterat på hög nivå. Eftersom hon var rädd för vad som skulle hända om sanningen kom ut jobbade hon hårt för att dölja den.

Många chefer har det likadant. De mår dåligt och vågar inte berätta om det. Men måste de upprätthålla den perfekta fasaden?

I den här boken delar Hanna Wiik med sig av egna erfarenheter och tips för hur vi kan stötta chefer och ledare med psykisk ohälsa. Hon berättar också vad du själv kan göra om du är i riskzonen eller drabbad, och hur organisationer kan verka för ett mer hållbart ledarskap.

Även om det pratas mycket om stress och återhämtning lägger vi för lite fokus på chefens hälsa och arbetsmiljö. Med den här boken vill Hanna bidra till att bryta tabut kring att vara chef med psykisk ohälsa.

Om författaren

Hanna Wiik har drygt tjugo års erfarenhet av att leda och driva hållbar samhällsutveckling på bland annat Regeringskansliet, Region Stockholm, Business Region Göteborg och olika konsultföretag. Hon har tidigare varit hållbarhetsdirektör och tillväxt- och regionplanedirektör i Region Stockholm och chef i Regeringskansliet. Parallellt har Hanna också varit regeringens särskilda utredare i bostadsfrågor liksom mentor för chefer i Region Stockholm.
Visa hela texten