Digitala årsmöten : tips för demokratiska och inkluderande möten (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
91
Utgivningsdatum
2021-02-03
Förlag
Idealistas Förlag
Dimensioner
200 x 140 x 6 mm
Vikt
143 g
SAB
Qb,Bi
ISBN
9789187003356

Digitala årsmöten : tips för demokratiska och inkluderande möten

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-02-03
155
 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Covid-19-pandemin tvingade alla delar av samhället att ställa om, liksom alla som stod i startgroparna att genomföra sina årsmöten, stämmor och kongresser. Denna bok sammanfattar lärdomar från de över 60 digitala årsmöten som Anna Bergkvist och Johan Groth genomförde under 2020.

Digitala årsmöten är skriven med en förståelse för att föreningar och andra organisationer kan se väldigt olika ut, att det finns en mångfald av traditioner och praxis. Boken är en hjälp i planeringen och genomförandet av era digitala årsmöten.

Anna Bergkvist och Johan Groth har lång och bred erfarenhet av att leda ideella organisationer, bostadsrättsföreningar och aktiebolag. Oavsett er associationsform kommer ni att hitta inspiration till ditt beslutande möte i denna bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Digitala årsmöten : tips för demokratiska och inkluderande möten
 2. +
 3. Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kapitalismens slut : myten om grön tillväxt av Ulrike Herrmann (inbunden).

Köp båda 2 för 354 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Digitala årsmöten : tips för demokratiska och inkluderande möten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Enkel och givande
  SW , 10 januari 2022

  Bra och enkel bok med många konkreta tips. Skönt att ha den till hands när vi planerar vårt årsmöte. Det är inte en bok man läser från pärm till pärm men blädrar i och återkommer till. Många konkreta tipslistor.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Ordning och bereda - handbok för en kompetensbaserad valberedning

  Anna Bergkvist, Josefine Qvarfordt, Anna Bergkvist, Josefine Qvarfordt

  Anna Bergkvist och Josefine Qvarfordt har skrivit boken Ordning och bereda som är en handbok för valberedningar som vill arbeta kompetensbaserat. Boken presenterar två modeller, processmodellen och kompetensmodellen, för er att följa över ert verk...