Mutant: År noll. Sista motståndet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Mutant
Antal sidor
48
Utgivningsdatum
2019-04-23
Upplaga
1
Förlag
Fria Ligan
Medarbetare
Härenstam, Tomas (red.) / Granath, Christian (form)
Illustratör/Fotograf
Reine Rosenberg
Dimensioner
240 x 170 x 3 mm
Vikt
139 g
SAB
Rdd
ISBN
9789187222610
Mutant: År noll. Sista motståndet (häftad)

Mutant: År noll. Sista motståndet

Häftad,  Svenska, 2019-04-23
168
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Han var sin tids mest jagade man. Nu måste du hitta honom.

Någonstans bland ruinerna av forntidens bebyggelse står en hummande maskin i viloläge, opåverkad av världens undergång. Bevarad i resterna av en sedan länge bortglömd befästning vaktar denna förbjudna teknologi hemligheter om den förra civilisationens kollaps. Hemligheter som nu är nyckeln till Arkens överlevnad.

Sista motståndet till Mutant: År Noll är en samling zonsektorer som går att rollspela enskilt eller i ett sammanhängande äventyr som kretsar kring en sällsam artefakt som rollpersonerna kommit över via en långväga flykting, en brun låda med en färgglad symbol. Lådan har inget lock men tycks ändå bära med sig ledtrådar till bortglömd kunskap om den gamla tiden och den man som en gång var sin tids mest eftersökta.

Mystiken tätnar då det visar sig att Den gamle känner igen både lådan och symbolen och inför dina ögon aktiverar han en mekanism som skjuter ut en liten svart platta med inskriptioner han med skakiga händer varsamt för ut. Den gamle tycks upphetsad och lyckas mellan bloduppstötningarna instruera dig att bland hans tillgångar rota fram en smutsig bit tyg han sedan med svaga armar håller upp. Tygbiten har exakt samma symbol som lådan. Han virar försiktigt tyget runt plattan och trycker den hårt i din hand.

Vår ...räddning. Hitta ...Il ...Scuro ..., rosslar han fram innan han kollapsar av utmattning och åter blir okontaktbar. Du vet inte riktigt vad som just hänt men förstår att det här är viktigt. På något vis har lådan rört upp hela Arken. Men vad betyder den? Och vem är Il Scuro?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mutant: År noll. Sista motståndet
  2. +
  3. Mutant: År noll. Zonkompendium 3, Det döda blå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mutant: År noll. Zonkompendium 3, Det döda blå av Petter Bengtsson (häftad).

Köp båda 2 för 347 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jimmy Wilhelmsson