De fyra disciplinerna av exekvering (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
321
Utgivningsdatum
2015-05-22
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Originaltitel
The 4 disciplines of execution
Dimensioner
225 x 155 x 23 mm
Vikt
604 g
SAB
Qbab
ISBN
9789187391477
De fyra disciplinerna av exekvering (häftad)

De fyra disciplinerna av exekvering

(3 röster)
Häftad Svenska, 2015-05-22
319
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Är du en av alla de chefer som kämpar med exekvering, att få medarbetarna att ändra gamla invanda beteenden och göra det som krävs för att nå det mest kritiska målet?
Det finns bara två saker som du som ledare och chef kan påverka för att skapa resultat: Din strategi, det vill säga din plan, och din förmåga att exekvera den strategin, att få det som är allra viktigast att verkligen hända.
Det är inte förvånande att exekvering är det som chefer brottas allra mest med. Mer förvånande är att de inte tränas mer i det som är allra svårast.
Efter att ha jobbat med många chefer, ledningsgrupper och organisationer i alla typer av branscher och organisationer har författarna till De 4 Disciplinerna för exekvering samlat sina viktigaste lärdomar om vad som krävs för att få människor att nå organisationens allra mest angelägna mål.
I boken får du ta del av det ramverk som tusentals ledare och medarbetare använder idag för att skapa önskade resultat. En metod som fungerar, gång efter gång, år efter år.
De 4 Disciplinerna för exekvering var den mest sålda ledarskapsoken i USA 2012, och den mest sålda boken i Japan under 2015.
Röster om De 4 Disciplinerna för exekvering
Jag har haft stort nöje av att läsa boken och jag tror att många läsare kommer att känna detsamma. Det är glädjande att dessa råd nu blir tillgängliga på svenska. Jag är övertygad om att de kommer att bidra till ett bättre ledarskap i Sverige.
Percy Barnevik Hedersordförande i Hand in Hand och tidigare VD respektive ordförande i ABB, Investor, Astra Zeneca, Skanska och Sandvik.
För att bli bättre måste man förändras. För att förändras så behövs viljan. Om viljan finns att förändras så behövs verktygen för att få det att hända. De 4 Disciplinerna ger verktygen för att lyckas.
Fabian Bengtsson, styrelseordförande på Siba och NetonNet
De 4 Disciplinerna för exekvering presenterar mer än enbart teorier om hur organisationsförändringar kan genomföras. Författarna beskriver inte bara vad utan också hur ett effektivt genomförande kan åstadkommas. De ger mängder av exempel på organisationer som har gjort just detta. Inte bara en gång, utan om och om igen. Det här är en bok som varje ledare bör läsa!
Clayton Christensen, professor vid Harvard Business School och författare till boken The Innovators Dilemma.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De fyra disciplinerna av exekvering
  2. +
  3. Vem snodde osten?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vem snodde osten? av Spencer Johnson (inbunden).

Köp båda 2 för 635 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna