Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
165
Utgivningsdatum
2022-03-25
Förlag
Vattumannen AB
Dimensioner
215 x 149 x 11 mm
Vikt
301 g
SAB
Dop
ISBN
9789187512858
Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor (häftad)

Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2022-03-25
249
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan alla utveckla medialitet? Kan alla utveckla healing förmåga? Kan alla lämna kroppen och se andra verkligheter? Svaret är tveklöst ja. Den uppfattningen
är dominerande bland spiritualister och erfarna medier, men det finns även studier som backar upp att medial
och psykisk förmåga går att träna upp.


Själens superkrafter är boken för dig som vill veta hur du själv kan öppna upp för starkare andliga krafter. Den är skriven utifrån ett helhetstänk kring hur man når psykiska och mediala färdigheter som bidrar till insikt och existentiell hälsa. Allt hänger samman. Själens dolda förmögenheter, våra mediala sinnen och den andliga tillgången finns inom oss, alltid, och du själv bestämmer när det är dags att lyfta fram detta ur gömmorna.

I Själens superkrafter berättar Camilla Elfving om vägen till att bli ett framgångsrikt medium. Under tjugo års tid levde hon med förmågan att lämna kroppen och besöka andliga världar.
Camilla berättar hur medial och andlig utveckling går till och hur den andliga och spirituella branschen ser ut. I den här boken lär du dig åtskilligt om hur du blir andligt och medialt utvecklad på ett bestående sätt. Boken innehåller även ett antal intervjuer med människor som är kunniga på dessa områden.

CAMILLA ELFVING jobbar heltid som medium och andlig mentor. Hon håller regelbundet readings och publika seanser och driver en av Sveriges största andliga podcasts, Mediumpodden, tillsammans med Vivi Linde. Camilla är också en av initiativtagarna till Mediumförbundet som öppnade för medlemmar den 5 oktober 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor
 2. +
 3. Medium : ditt liv med andevärlden en handbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Medium : ditt liv med andevärlden en handbok av Camilla Elfving (häftad).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Själens superkrafter: Handbok för medialitet, healing och själsresor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Passande bok för personlig/medial utveckling
  Karin, 17 maj 2022

  Tack för en inspirerande, lärorik bok. Alla intressanta intervjuer där flera frågeställningar ger svar på mångas funderingar samt författarens egna underhållande erfarenheter. Boken innehåller också en mängd spännande övningar som kan ta din utveckling till högre nivåer.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Camilla Elfving

 • Medium : ditt liv med andevärlden en handbok

  Camilla Elfving

  Vill du ha kontakt med andevärlden? Vill du veta vad mediumskap verkligen är? Har du koll på trender och vetenskaplig forskning  på mediumskap och healing? CAMILLA ELFVING från Stockholm är ett andligt medium och författare till flera böcker ...