DICE : Rendezvous with Randomness (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Engelska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
178
Utgivningsdatum
2017-04-13
Upplaga
1
Förlag
Åskfågeln
Medarbetare
Gillbring, Tove (red.) / Gillbring, Anders (form) / Danneman, Måns (foto)
Illustratör/Fotograf
Måns Danneman
Dimensioner
259 x 269 x 20 mm
Vikt
1240 g
SAB
Ina
ISBN
9789187987267
DICE : Rendezvous with Randomness (inbunden)

DICE : Rendezvous with Randomness

Inbunden Engelska, 2017-04-13
288
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Dice Rendezvouz with Randomness inleds med några bilder som en aptitretare varefter ett textkapitel om tärningars historia, dess roll i spel och rollspel följer. Därefter kommer ett kapitel med foton på historiska tärningar som Måns Danneman fotat i Berlin, då han åkte ner och besökte några tyska tärningssamlare. Successivt går sedan boken över från klassiska sexsidiga tärningar till andra tärningsformer och användningsområden. Rollspelstärningar ges stort utrymme.

I placeringen av kapitlen så har Måns Danneman utgått från en tragedi. Gladare, lugnare och färgstarka bilder i början och mörkare, dystrare och mer apokalyptiska ju längre in i boken du kommer. Ja det sista kapitlet är ju snarare postapokalyptiskt.

Alla foton som har klarat det slutliga urvalet har gjort det för att de är vackra, stämningsfulla eller tankeväckande nog. En del fantastiska effekter har uppstått under alla dessa tusentals timmar som Måns Danneman har spenderat med att förbereda sina fotograferingar och sedan försöka fånga perfekta ögonblick med tärningar i rörelse. Alla fantastiska effekter är äkta, ingenting har manipulerats eller lagts till i efterhand.

Om Måns Danneman

Mannen bakom DICE Rendezvous with Randomness heter Måns Danneman. Han är rollspelare, fotograf och psykolog och är ständigt på jakt efter nya idéer och upplevelser. Måns har hittat ett sätt att göra konst av tärningar, genom att fotografera dem i situationer och vinklar du aldrig betraktat tärningar ur förut.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. DICE : Rendezvous with Randomness
  2. +
  3. Best of Fenix, Volume 1-3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Best of Fenix, Volume 1-3 av Kenneth Hite, Christoffer Krämer, Åsa Roos, Pete Nash, Daniel Krauklis (inbunden).

Köp båda 2 för 717 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »