Jantelagens vålnad : svensk sjukvård sedd ur ett helikopterperspektiv över ett krisartat och katastrofdrabbat sjukvårdsområde (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2018-07-12
Upplaga
1
Förlag
Joelsgården förlag
Originaltitel
Jantelagens vålnad
Medarbetare
F¿rlag, Joelsg¿en (ed.)
Dimensioner
215 x 135 x 20 mm
Vikt
395 g
Komponenter
HC runder R¿cken kaschiert
SAB
Vp
ISBN
9789188013613
Jantelagens vålnad : svensk sjukvård sedd ur ett helikopterperspektiv över ett krisartat och katastrofdrabbat sjukvårdsområde (inbunden)

Jantelagens vålnad : svensk sjukvård sedd ur ett helikopterperspektiv över ett krisartat och katastrofdrabbat sjukvårdsområde

Svensk sjukv¿ sedd ur ett helikopterperspektiv ¿ver ett krisartat och katastrofdrabbat sjukv¿somr¿

Inbunden Svenska, 2018-07-12
149
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Jantelagens vålnad är avsedd att väcka debatt. Boken beskriver svensk sjukvård sedd ur ett helikopterperspektiv över ett krisartat och katastrofdrabbat sjukvårdsområde. Den presenterar ett nytt synsätt och nya förslag till lösningar.

I boken föreslås en vård anpassad till patienternas/skattebetalarnas egna önskemål och behov. En vård utformad i direkt samråd med patientorganisationerna, istället för vården som den ser ut idag.

Med en förskönande omskrivning kallas det för "patienten i fokus" när vården istället är utformad av administratörer med kikarsiktet inställt på besparingar för huvudmannen.

Christina Gustavson är medicine doktor och specialist i rättspsykiatri.

Christina Gustavson är medlem av Sveriges Författarförbund sedan 1993, tre av hennes fackböcker finns utgivna på ICA bokförlag och fyra av hennes böcker har blivit Talbok genom TPB, Tal- och punktskriftsbiblioteket, som nu bytt namn till MTM (Myndigheten för tillgängliga medier).

Hon är djupt engagerad i biståndsarbete och förutom sitt författarskap intresserar hon sig på fritiden bl.a. för textildesign och trädgård. De flesta av hennes böcker finns även som ljudbok, e-bok och pocket och går att köpa genom nätbokhandeln.

Hemsida: www.gustavson.se E-postadress, info@gustavson.se FB, www.facebook.com/christina.gustavson.58 Twitter, www.twitter.com/GustavsonInfo Du hittar Christina Gustavson även på LinkedIn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jantelagens vålnad : svensk sjukvård sedd ur ett helikopterperspektiv över ett krisartat och katastrofdrabbat sjukvårdsområde
  2. +
  3. Skulden : eurokrisen sedd från Aten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skulden : eurokrisen sedd från Aten av Kajsa Ekis Ekman (pocket).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Gustavson