Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
63
Utgivningsdatum
2020-02-11
Förlag
Notfabriken
Dimensioner
305 x 229 x 6 mm
Vikt
258 g
SAB
Xfa(ö)
ISBN
9789188181664
Min Tvärflöjtsbok 2 (ljudfiler online) (häftad)

Min Tvärflöjtsbok 2 (ljudfiler online)

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-02-11
265
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Min tvärflöjtsbok riktar sig till alla som vill lära sig spela tvärflöjt, särskilt yngre barn och elever som uppskattar ett lugnare tempo. Det ska vara roligt att spela, det ska kännas enkelt och låta bra! Nya toner och rytmer spelas först på gehör så att de blir väl förankrade. Min tvärflöjtsbok 2 bygger på det eleven lärt sig i del 1. Samtliga melodier är inspelade med flöjt och pianokomp och finns tillgängliga på Spotify.

Maria Kinéll började spela flöjt på Musikskolan i Hässleholm och utbildade sig till I/E-pedagog på MalmöMusikhögskola. Hon har jobbat med flöjtundervisning sedan början av 1970-talet.Vid tiden för bokens utgivning arbetar hon som kantor och musiker samt leder envuxenkör, har musikteater i förskolan och Svenska med sång med sfi-elever påKulturskolan i Hörby. Annika C. Papaspiropoulos började spela tvärflöjt som 10-åring i hemstaden Sölvesborg. Efter musikstudierpå folkhögskola utbildade hon sig till tvärflöjtspedagog vid musikhögskolan iÖrebro, där hon också har studerat och undervisat enligt Suzukipedagogiken. Honarbetar vid tiden för bokens utgivning på Hörby Kulturskola mitt i Skåne!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Min Tvärflöjtsbok 2 (ljudfiler online)
  2. +
  3. I händelse av min död : En manual

De som köpt den här boken har ofta också köpt I händelse av min död : En manual av Lena Philipsson (inbunden).

Köp båda 2 för 474 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Min tvärflöjtsbok 1 (inkl CD)

    Maria Kinéll, Annika C Papaspiropoulos

    Min tvärflöjtsbok 1 riktar sig till alla som vill lära sig spela tvärflöjt, särskilt yngre barn och elever som uppskattar ett lugnare tempo. Det är en lättillgänglig och inbjudande bok. Tanken är att snabbt bygga upp en repertoar av låtar utan att...