Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
89
Utgivningsdatum
2016-03-09
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
210 x 145 x 1 mm
Vikt
226 g
ISBN
9789188265265
Bokomslag (häftad)

Bokomslag

(1 röst)
Häftad Svenska, 2016-03-09
225
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Omslaget är den enskilt viktigaste komponenten i en bok ur försäljningssynpunkt. Det spelar ingen roll hur bra boken är i övrigt har man inte ett omslag som väcker läslust kommer boken bli svårare att sälja.

Det sägs att man har cirka 2-3 sekunder på sig att övertyga en presumtiv köpare, och då förstår man hur viktigt det är att omslaget ger mersmak.

I Bokomslag presenterar formgivaren och förläggaren Anders Nyman vikten av ett omslag och bryter ner ämnet i lättuggade munsbitar. Han ger förslag på hur du kan höja upplevelsen av omslaget du arbetar med och ger även konkreta tips på hur du kommer igång med ditt arbete i InDesign.

Om du har planer på att formge och producera ett bokomslag, oavsett om det är för egen del eller åt någon annan, så är det här din kompletta guidebok för ändamålet.

Boken tar upp bandstyper, disposition av omslagsark, val av typsnitt, hur man väljer omslagsbild, hur man väger ett omslag, exempel på re-design och mycket mer. Boken innehåller även en praktisk checklista och många exempel och referenser.

Förord av Tina Back, Nordlitt
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bokomslag
  2. +
  3. Kärlekens koreografi : du och jag och vi hos psykologen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kärlekens koreografi : du och jag och vi hos ps... av Allan Linnér, Anders Nyman (inbunden).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »