På Änglavingar (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
1998-10-01
Upplaga
2
Förlag
Solrosens förlag AB
Illustrationer
ill.
Dimensioner
140 x 210 x 16 mm
Vikt
320 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789188362131
På Änglavingar (inbunden)

På Änglavingar

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 1998-10-01
139
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Är du rädd för döden? Tror du att livet tar slut i och med dödsögonblicket? Då ska du läsa den här boken, som är en berättelse om vad som hände den kände författaren Jan Fridegård efter döden. Genom sitt språkrör Mariana Stjerna berättar han livfullt med både humor och allvar om sina egna upplevelser på "andra sidan".

Några rubriker: Övergången, Akashakrönikan, Skapelseprocessen, De Nio Gamle på Sirius, Reptilfolket, I Änglaskolan, Ingenmansvärlden, Astralvärldens riken, Midnattsmässan, Änglarnas rike, Tillbaka till Shamballa, Rymdflottan Ashtarkommandot, Helia och Sananda.

Jan Fridegård (1897-1968) växte upp i statarmiljö och prövade åtskilliga yrken före prosadebuten "En natt i juli" (1933). Den självbiografiska romantrilogin om Lars Hård tillhör kanske hans främsta verk. Faderns död väckte till liv ett latent intresse för det övernaturliga, som kom till klart uttryck i "Torntuppen"(1941).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. På Änglavingar
 2. +
 3. Gränslöst liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gränslöst liv av Annastina Vrethammar (kartonnage).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av På Änglavingar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Livet ELLER efter Livet ELLER!
  Nils Göran Andersson, 13 december 2017

  Livets resa och efter livet vad händer då, det är den frågan vi kanske ställer oss eller! Eller är vi rädda för livet och efter det eller! Vad händer med kropp själ och ande?
  Mycket tank värd bok för oss som går i dessa tankar ELLER!

 2. HUMORISTISK OCH TYDLIG.
  Eva Darefors, 9 april 2015

  EN AV DE MEST FÄNGSLANDE BESKRIVNINGAR PÅ HUR LIVET UPPLEVS EFTER ATT VI LÄMNAR DEN FYSISKA KROPPEN. Därmed inte sagt att alla upplever det precis på samma sätt. Man kan säga att det är EN själs memoarer förmedlade genom Mariana Stjerna. Jag är övertygad om att det finns lika många beskrivningar skillnader och likheter som det finns själar. Den ultimata resan får vi själva erfara en dag. Men i väntan på det så kan denna lilla bok hjälpa till att släppa rädslan för döden. Eva

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om På Änglavingar