Backa hem, Nilla! (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Fotbollsstjärnor
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2019-06-07
Förlag
Olika Förlag
Dimensioner
220 x 160 x 15 mm
Vikt
397 g
SAB
Hcf
ISBN
9789188613509
Backa hem, Nilla! (inbunden)

Backa hem, Nilla!

Inbunden Svenska, 2019-06-07
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Nilla funderar på det Evin just sa, men vet inte om hon känner sig klokare. Allt gick så snabbt att hon inte förstår vad hon hade kunnat göra annorlunda. Men nu måste hon skaka av sig det. Matchen är ju fortfarande igång!

Den nya fotbollssäsongen börjar bra! Nilla ska få spela nio mot nio istället för sju mot sju. Laget får också en ny tränare, och det är ingen mindre än Zawadi Oduya, landslagslegendaren från Verum! Men det blir inte riktigt som Nilla tänkt sig. Zawadi har helt andra planer för Nilla än vad hon själv har och kärleken till fotbollen sätts på prov. Och den nya spelaren Evin, som Nilla är nyfiken på, gör henne bara förvirrad. Hur ska hon komma vidare nu? Måste hon sluta spela?

Backa hem, Nilla! är inspirerad av landslagsstjärnan och Diamantbollenvinnaren Nilla Fischers barndom.

Sagt om boken:
Författaren Anja Gatu tecknar mycket levande och sympatiska porträtt av såväl fotbollsungdomarna som den omgivande vuxenvärlden, liksom den utmärkta skildringen av en liten by på den svenska landsbygden. Matchsekvenserna är livfulla, initierade och realistiska. Språket är gott, ledigt och lättflytande; dialogfyllt lättillgängligt. Backa hem, Nilla! är en mycket välskriven och sympatisk bok om en flickas kärlek till fotbollen.
Staffan Wennerlund, BTJ

 

OLIKA förlag tilldelades Rättvisepriset 2012 för sitt arbete för jämställdhet och jämlikhet i bokvärlden. MILJÖ OCH HÅLLBARHET: På OLIKA vill vi värna det hållbara och klimatkloka läsandet. Därför trycks våra böcker på andra sidan Östersjön, i Baltikum, på ett FSC-märkt papper och på ett tryckeri som är certifierat med Svanen. Lite närmare, lite dyrare, mycket bättre!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Backa hem, Nilla!
  2. +
  3. Värsta målet, Kosse!

De som köpt den här boken har ofta också köpt Värsta målet, Kosse! av Anja Gatu (inbunden).

Köp båda 2 för 325 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anja Gatu