Snoppboken (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2017-10-01
Förlag
Lära Förlag
Dimensioner
210 x 147 x 2 mm
Vikt
47 g
SAB
uVnd
ISBN
9789188621184

Snoppboken

Häftad,  Svenska, 2017-10-01
114
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att få stånd är naturligt och inget att vara rädd för. Bilderna i Snoppboken visar hur killens kropp förändras när han blir tonåring, och hur ståndet ser ut. Texten är skriven i du-form
och vänder sig på så sätt direkt till killen som läser/lyssnar på den.

Serien Sex & sånt
Snoppboken ingår i serien Sex & sånt. i serien ingår 16 småböcker som behandlar ämnen kring pubertet, sex och relationer. Flera av böckerna är skrivna som sociala berättelser. De är enkla att förstå och att identifiera sig med. Bilderna är tydliga och realistiska.

Lärarhandledning
Till serien finns en lärarhandledning i PDF-form, som innehåller diskussionsfrågor för de olika böckerna i serien och förslag på svar. Du kan se lärarhandledningen här (https://www.laraonline.se/product.php?pid=271) eller gå till www.laraonline.se, markera ?visa gratismaterial? och filtrera på ämne. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.

För vem?
Serien Sex & Sånt passar för sex- och samlevnadsundervisning i grundsärskolan inklusive träningsskoleinriktningen och gymnasiesärskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snoppboken
  2. +
  3. Orosboken : ta hand om din oro i fem steg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Orosboken : ta hand om din oro i fem steg av Erik Andersson, Tove Wahlund (inbunden).

Köp båda 2 för 343 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna