Vägen till självläkning : en revolutionerande plan för att stärka din motståndskraft och hålla dig frisk livet ut (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2020-10-14
Förlag
Livsenergi
Översättare
Eva Trägårdh
Originaltitel
The healing self
Dimensioner
230 x 160 x 27 mm
Vikt
704 g
SAB
Vna
ISBN
9789188633651
Vägen till självläkning : en revolutionerande plan för att stärka din motståndskraft och hålla dig frisk livet ut (inbunden)

Vägen till självläkning : en revolutionerande plan för att stärka din motståndskraft och hålla dig frisk livet ut

Inbunden, Svenska, 2020-10-14
288
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
En ny revolution träder fram

Under mer än 25 år har Deepak Chopra och Rudolph E. Tanzi revolutionerat medicin- och hälsoindustrin och vänt upp och ned på sättet vi ser på våra sinnen och kroppar. Efter stor framgång med böcker som Super Brain och Super Genes presenterar de nu en banbrytande plan för hur du stärker din motståndskraft och håller dig frisk livet ut.

I situationer med miljöföroreningar, potentiella epidemier, resistenta bakterier och den påskyndade åldringsprocessen har vikten av en optimal hälsa aldrig varit mer avgörande. Och ansvaret ligger på varje individ att göra de rätta livsstilsvalen varje dag. Det innebär att DU inte läkarna, inte läkemedelsföretagen är ansvarig för din egen hälsa. Chopra och Tanzi ger läsarna den senaste forskningen om kopplingar mellan sinne, kropp, gener och immunförsvar. och hjälper dem att ta de bästa möjliga besluten för en holistisk livshälsoplan. De bjuder också på en konkret 7 dagars handlingsplan för att utveckla en skräddarsydd väg till självläkning.

Deepak Chopra är en pionjär och ledande expert inom integrativ medicin och personlig transformation världen över. Han har skrivit 85 och är en väldigt uppskattad författare och föreläsare.

Rudolph E. Tanzi är en banbrytande och prisbelönt professor i neurologi och världskänd specialist på hjärnhälsa och Alzheimers. Nämnd av Time magazine på listan 100 mest inflytelserika personer år 2015.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen till självläkning : en revolutionerande plan för att stärka din motståndskraft och hålla dig frisk livet ut
  2. +
  3. Körkortsboken Körkortsteori 2023

De som köpt den här boken har ofta också köpt Körkortsboken Körkortsteori 2023 (häftad).

Köp båda 2 för 517 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna