Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2017-09-12
Upplaga
1
Förlag
Nordlitt
Dimensioner
144 x 170 x 11 mm
Vikt
389 g
ISBN
9789188684004
Skapa en ebok med Jutoh : från manus till uppladdad ebok (häftad)

Skapa en ebok med Jutoh : från manus till uppladdad ebok

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2017-09-12
232
 • Skickas inom 7-10 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Eböcker är ett nytt format med nya sätt att nå läsarna. Lär dig hur man inkluderar smart marknadsföring direkt i eboken. Lär dig grunderna för att framgångsrikt nå svenska och utländska nätbokhandlare. Gör din ebok tillgänglig på de svenska biblioteken och få ersättning från första utlånet. Upptäck hur enkelt det är att göra eböcker av artiklar, noveller, krönikor, bloggposter, dikter, memoarer, handböcker, tidskrifter eller antologier.

Importera hela manuset i ett svep, redigera och spara en uppladdningsklar fil i eboksformat: epub eller Amazons mobi. Lägg med webblänkar, typsnitt, bilder, ljudfiler eller video i din ebok. Allt i ett, inga krångliga konverteringar med andra program.
Med den här boken gör du snabbt och enkelt en proffsig ebok tillgänglig över hela världen.

"Tina Backs kunskap inom eboksproduktion ligger flera steg före även de största förlagen i Sverige. Hon ser en potential för eböcker som få i Sverige."
Michael Norrman, grundare och CEO Booqla publiceringsverktyg för eböcker och tryckbara filer

Tina Back jobbar med eböcker i Sverige och USA sedan 2011. Hon designar eböcker åt förlag och jobbar som författare, grafisk designer och illustratör. Hon bloggar om bokproduktion och egenutgivning på www.egenutgivning.nordlitt.com
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Skapa en ebok med Jutoh : från manus till uppladdad ebok
 2. +
 3. MATLAB : beräkningar inom teknik och naturvetenskap : med symbolisk matematik

De som köpt den här boken har ofta också köpt MATLAB : beräkningar inom teknik och naturveten... av Per Jönsson (kartonnage).

Köp båda 2 för 865 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Skapa en ebok med Jutoh : från manus till uppladdad ebok. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Oumbärlig för egenutgivare
  Curt Eiworth, 9 september 2018

  Jag köpte - naturligtvis - ebokversionerna av Tina Blacks "Skapa en ebok med Jutoh" och "Ge ut en ebok på Amazon". Den här kortrecensionen är identisk för båda. Och jag rekommenderar båda varmt. Som gammal journalist och fackboksförfattare imponeras jag storligen av hennes kunniga och samtidigt raka och prestigelösa presentation av ämnet i båda böckerna. Det som kan verka svårt för den som är oinsatt i egenutgivningens snårigheter blir efter läsningen rena söndagspromenaden. Jag kan inte anna... Läs hela recensionen

 2. Bra även för den som har kommit igång med Jutoh
  klas Wagner, 27 december 2017

  En bra handledning på Svenska var efterlängtad. Den tar upp det mesta och ger även tips om sådant man bör göra inför utgivningen. Själv har jag givit ut två böcker redan innan jag läste boken, men denna bok lärde mig somligt som jag inte kände till. Alltså kan jag förbättra mig avsevärt. Lättläst och informativ. Den är allt som en författare, som arbetar i Jutoh behöver.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tina Back

 • Ge ut en ebok på Amazon

  Tina Back

  Funderat på att ge ut en ebok på Amazon men inte vetat hur du ska göra? Här är handboken du väntat på. Varje steg i processen har enkla instruktioner och tydliga illustrationer. Med den här boken ser du exakt vilka filer du ska ladda upp, vilken i...