Ett mindre konstverk (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Calidris
SAB
Hc
ISBN
9789188703675
Ett mindre konstverk (häftad)

Ett mindre konstverk

Häftad Svenska, 2018-06-05
188
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Hur många människor har inte någon gång tänkt tanken att genomföra den perfekta stöten? Det är nog till och med så att en ansenlig skara lyckas utse en lämplig kandidat till den dubiösa uppgiften. Men att omvandla en tanke till verklighet är en annan sak. När man börjar kartlägga platsen för rånet, funderar på vilken typ av utrustning som behövs för att planen ska gå i lås och kommit så långt som till flyktvägar - ja, då är det inte längre många som kan hålla liv i drömmen om den stora kuppen.

Anton är dock ett undantag. Han har efter ett moget övervägande bestämt sig för att löpa linan ut. Slumpen har gjort att han vet om att en gång om året finns det en ansenlig summa kontanter placerad i en lokal i denna dalkarls närområde. Problemet är nu att finna ett par lämpliga och pålitliga medkumpaner som ansluter sig till projektet - minsta lilla misstag kan rendera i ett flerårigt fängelsestraff .

Även om historien avhandlar en kriminell gärning lurar under ytan en underfundig humor. Och det är nog också något som kan vara till hjälp om man ska ge sig in i den här typen av verksamhet!
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ett mindre konstverk
  2. +
  3. Bli kvar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bli kvar av Olivia Hagéus (inbunden).

Köp båda 2 för 355 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Sjöberg

Bloggat om Ett mindre konstverk