Snippboken (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-07-23
Förlag
Lära Förlag
ISBN
9789188951892
Snippboken (häftad)

Snippboken

Häftad Svenska, 2021-07-23
119
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Alla har rätt till kunskap om sin egen kropp och sexualitet. I Snippboken beskrivs snippans viktigaste delar enkelt och tydligt, med text och bild. Texten är skriven i du-form och vänder sig på så sätt direkt till tjejen som läser/lyssnar på den.

Serien Sex & sånt
Snippboken ingår i serien Sex & sånt. i serien ingår 16 småböcker som behandlar ämnen kring pubertet, sex och relationer. Flera av böckerna är skrivna som sociala berättelser. De är enkla att förstå och att identifiera sig med. Bilderna är tydliga och realistiska.

Lärarhandledning
Till serien finns en lärarhandledning i PDF-form, som innehåller diskussionsfrågor för de olika böckerna i serien och förslag på svar. Du kan se lärarhandledningen här (https://www.laraonline.se/product.php?pid=271) eller gå till www.laraonline.se, markera ?visa gratismaterial? och filtrera på ämne. Ingen inloggning behövs för att hämta gratismaterial.

För vem?
Serien Sex & Sånt passar för sex- och samlevnadsundervisning i grundsärskolan inklusive träningsskoleinriktningen och gymnasiesärskolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Snippboken
  2. +
  3. Naket : det mest intima

De som köpt den här boken har ofta också köpt Naket : det mest intima av Åsa Kalmér (häftad).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna