Den undre världen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2020-09-18
Förlag
Kaunitz-Olsson
Dimensioner
195 x 130 x 19 mm
Vikt
320 g
SAB
Oepa
ISBN
9789189015364
Den undre världen (inbunden)

Den undre världen

(5 röster)
Inbunden Svenska, 2020-09-18
183
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Den här boken är en fundering. Inte en fullständig historik över den tragiska misär som är dagens grova organiserade brottslighet med mord, utpressning och en alltmer omfattande maffiakultur.

Den är inte heller en total kriminologisk analys av varför kidsen skjuter och spränger varandra på våra gator. Däremot finns här reflektioner, frågor, bilder och sammanhang som lett mig fram till mina egna slutsatser inom ett rätt komplicerat område efter ett kvarts sekel som kriminalreporter.

Frågorna var ju givna; Ökar våldet? Har det blivit grövre? Och varför kryper det allt längre ned i åldrarna? I bästa fall blir denna bok ännu en liten pusselbit som kan tjäna som underlag för funderingar och beslut. Bara med kunskap kan vi få syn på och försöka hantera det som väntar oss. Kanske blir du som läsare överraskad. Kanske förbannad. Förhoppningsvis lär du dig något du kan ha nytta av.

Joakim Palmkvist (f. 1967) är journalist och författare. Han har skrivit böcker som Äventyr i Svenssonland - Serie mördaren Peter Mangs och Hur man löser ett spanings mord - Therese Tangs berättelse. Joakim Palmkvist skriver om det som är verkligheten men med nya perspektiv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den undre världen
  2. +
  3. Tills alla dör

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tills alla dör av Diamant Salihu (inbunden).

Köp båda 2 för 362 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joakim Palmkvist