Se människan! : min berättelse om framgång, besvärliga personer och konsten att lyssna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-05-12
Förlag
Volante
Medarbetare
Lindström, Conny (form)
Dimensioner
222 x 148 x 18 mm
Vikt
428 g
SAB
Lz
ISBN
9789189043565
Se människan! : min berättelse om framgång, besvärliga personer och konsten att lyssna (inbunden)

Se människan! : min berättelse om framgång, besvärliga personer och konsten att lyssna

Inbunden Svenska, 2021-05-12
239
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Med Riv pyramiderna! blev Jan Carlzon en internationell ledarskapsguru och hans bok blev snabbt en av de bäst säljande böckerna i världen. I denna uppföljare berättar han fortsättningen. Vad gick fel, vad hade kunnat gå bättre och vilka lärdomar har han kunnat dra?

Se människan! är en personlig berättelse, men också en bok som speglar samhällsutvecklingen under nästan ett sekel. Den skildrar en fascinerande livsresa, ur vilken Jan Carlzon plockar en lång rad visdomar som utgör grunden till hans livsfilosofi. Som en röd tråd löper det budskap som gjorde Riv pyramiderna! revolutionerande i sin tid: utgå alltid från människan.

Boken är skriven i samarbete med journalisten Nadia Dyberg.

Ur förordet:

"I min förra bok Riv pyramiderna! delade jag med mig av min ledarskapsfilosofi, som mycket handlar om att se medarbetarna och att se kunden. Men med den här boken vill jag berätta om min livsfilosofi, som innehåller ytterligare aspekter av att se människan, och inte minst att se sig själv. Varje gång jag möter en människa och lyssnar till henne, går jag därifrån rikare än när jag kom. Jag har fått med mig något, en historia eller en insikt, kanske en känsla eller en tanke. Om jag istället bara har talat om mig själv och mitt, så går jag därifrån tomhänt. Mina egna historier kan jag utantill och mina tankar har jag hört förut. Det betyder emellertid inte att jag inte anser mig ha något att dela. Tvärtom."
Visa hela texten

Fler böcker av Jan Carlzon