Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
269
Utgivningsdatum
2022-04-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
210 x 135 x 25 mm
Vikt
487 g
SAB
Qbab
ISBN
9789189199088
Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef (häftad)

Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2022-04-21
299
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Johan Seltborg började arbeta som interimschef hittade han nästan ingenting att läsa om rollen. Nu har han samlat handfasta tips och rekommendationer i en lättsam och underhållande guide om allt du kan tänkas vilja veta om interim management - både för dig som jobbar som interimschef eller funderar på att göra det, och för dig som är uppdragsgivare eller förmedlare. Vilka fallgropar finns det och hur undviker du dem? Vad krävs för att lyckas som interimschef?

I denna praktiska handbok går Johan Seltborg igenom 15 klavertramp och framgångsfaktorer. Läsaren får följa en handfull fiktiva personer i underhållande anekdoter och exempel från verkligheten. Innehållet bygger på både författarens egna och på andra interimschefers erfarenheter och lärdomar.

Ledarskap på besök är en efterlängtad guide om ett yrke som allt fler ser som en möjlig karriärväg. Den vänder sig till alla som på något sätt är berörda av interim management.

Johan Seltborg, född 1974, bor i Täby och har tidigare bott i bland annat Uppsala, Moskva, London och San Francisco. Han tog sin civilingenjörsexamen på Chalmers. Johan har jobbat med internationell försäljning och haft roller som säljare, affärsområdeschef och vd. Sedan några år tillbaka arbetar han som interimschef.
Boken är överskådligt uppställd och lättfattligt skriven. Illustrationerna i form av teckningar kompletterar på ett bra sätt texten. Materialet innehåller många konkreta tips för den som vill arbeta som interimschef i organisationer. Det kan gälla hur man marknadsför sina egenskaper och kvalifikationer samt hur man hanterar olika situationer. Ledarskap på besök är också användbar för rekryterare av chefer med tillfälliga uppdrag.
BTJ-häfte 7, 2022, Lektör Mattias Bjellvi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 499 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ledarskap på besök : 15 framgångsfaktorer för att lyckas som interimschef. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En riktigt bra bok om Interimschefsrollen
  Daniel Bengtsson, 15 juli 2022

  Rimligen den bästa boken du kan läsa just nu kring interimsledarskap på svenska, framförallt om du funderar på att själv gå in i den rollen eller precis börjat. Bra upplägg, bra val av innehåll och massor med igenkänning i alla de exempel som boken är fullproppad med.
  Ett extra pluss för en del statistik i boken som jag har haft svårt att få tag på annars.
  Kan verkligen rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner