Män i mörker (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Spegelsviten (del 1)
Antal sidor
384
Utgivningsdatum
2024-08-21
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Nona
Originaltitel
Män i mörker
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
SAB
Hc.01
ISBN
9789189607774

Män i mörker

Inbunden,  Svenska, 2024-08-21
219
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa.
Medan höststormarna piskar över Gotland hittas en död kvinna i en kista mitt på en ödslig leråker. I handen håller hon en lista med namn. En dödslista.

Kort därefter uppsöker den kända kriminologiprofessorn Bernhard Haas sin forna elev, den före detta polisen Elisa Jern, för att berätta att någon vill döda henne.

Dessa händelser utgör upptakten till ett skakande förlopp och Elisa tvingas åka till sin barndomsö för att hitta svaren hon söker. Har Bernhard rätt? Är någon ute efter att döda henne? Och har det någon koppling till hennes tvillingsysters oförklarliga försvinnande för två år sedan?

Män i mörker är första delen i Ramona Iveners nya hisnande spänningsserie Spegelsviten. En tät, uppslukande och tempofylld bladvändare du inte vill missa.

Ramona Ivener är född 1978. Hon har en bakgrund som forskare och universitetslektor, är filosofie doktor i historia, dramatiker och skönlitterär författare. Ramona är en naturälskande kulturmänniska som trivs bäst nära havet på Gotland där hon växte upp.
Visa hela texten

Fler böcker av Ramona Ivener