Att leka Gud!: om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
DSM Dokument (del 8)
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2015-09-08
Upplaga
1
Förlag
Hellertz Utbildning & Konsultation
Dimensioner
190 x 155 x 10 mm
Vikt
348 g
SAB
Uh
ISBN
9789197643658
Att leka Gud!: om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning (häftad)

Att leka Gud!: om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-09-08

Slutsåld

Pågår det en global uppvärmning? Är utsläppen av koldioxid en fara för planeten eller är koldioxiden nödvändig för växtligheten? Pågår sprayning med kemikalier, Chemtrails, på vår himmel? Är geoengineering hoppet för vår planet? Utvecklar stormakterna teknik för att använda vädret som vapen?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Att leka Gud!: om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Globalisterna avslöjade
  Rolf Nilsson (Höllviken), 15 augusti 2016

  Boken beskriver på ett objektivt sätt hur Globalisterna (Bilderbergergruppen, Goldman Sachs, FN, Black Lives Matter, Feministerna m.fl.) försöker förgöra Europa och de enskilda nationalstaterna där.

 2. En bred helhetsbild
  Anders Silverfall, 27 september 2015

  När det gäller information är fallet ofta att man bara får en smal aspekt av ämnet och att det finns särintressen bakom den sanning som förmedlas. Men om vi vill kunna vaska fram den absoluta Sanningen gäller det att ha tillgång till så mycket information som möjligt som vi kan processa med hjälp av vår intelligens och - inte minst - vår intuition.

  I boken "Att leka Gud! Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning" har Pia Hellertz gjort en sammanställning av en enorm m... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pia Hellertz