Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2010-01-21
Upplaga
1
Förlag
Personbästa förlag & event AB
Dimensioner
242 x 165 x 12 mm
Vikt
240 g
SAB
Rb:do
ISBN
9789197757621
Lucky Loser : lär av dina förluster och bli en vinnare (häftad)

Lucky Loser : lär av dina förluster och bli en vinnare

Häftad,  Svenska, 2010-01-21
189

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Rätt hanterade förluster och motgångar är en fantastisk källa till idrottslig och personlig utveckling. Boken "Lucky Loser - lär av dina förluster och bli en vinnare", är skriven med syfte att få användaren att knyta näven och komma tillbaka med nya lärdomar och bättre prestationer. 23 framgångsrika tränare och idrottare har också intervjuats bl.a. Nanne Bergstrand, Malin Baryard och Emil Jönsson.

Att växa som person och idrottsutövare handlar inte om att undvika förluster eller misstag utan att lära av dessa. Vill du bli bra eller till och med bäst inom idrotten du utövar måste du utmana dig själv och möta bra motstånd. Med bra motstånd kommer du också få uppleva förluster och motgångar. Lär dig av dessa så kommer du tillbaka som en bättre idrottsutövare. Minianalysen som bör göras efter varje tävling eller match oavsett resultatet innehåller tre frågor.

- Vad gjorde jag bra?
- Vad kan jag göra bättre?
- Vad gjorde motståndarna bra och vad kan jag lära mig av det?

I boken Lucky Loser får du ett strukturerat sätt att hantera förluster och motgångar som stärker dig som idrottare. Boken innehåller också intervjuer med 23 framgångsrika idrottsmän och tränare där de svarar på frågor som: Vilken är din mest lärorika förlust? och "Vilka är dina tips för att vända förlusttrender eller perioder av uteblivna framgångar?". Några av de intervjuade personerna är: Caroline Seger, Lassi Karonen, Andreas Vinciguerra, Catrin Nilsmark, Nanne Bergstrand, Yannick Tregaro, Mustafa Mohamed och Magnus "Mange" Olsson. En sak som framkom i många intervjuer var att prestationen är viktigare än resultatet, med en bra prestation utvecklas du och kommer att vinna i framtiden.

Efter en förlust lär av den men lägg inte energin på det som hänt och inte längre går att påverka använd istället energin i nuet och framtiden där du har nya chanser till vinster.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lucky Loser : lär av dina förluster och bli en vinnare
  2. +
  3. allt är perfeckt : brodera ut texten

De som köpt den här boken har ofta också köpt allt är perfeckt : brodera ut texten av Gisela Ståle (inbunden).

Köp båda 2 för 568 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jan Tern