Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
139
Utgivningsdatum
2013-08-16
Förlag
Part Media
Medarbetare
Blücher, Dan (förf.) / Alsterman, Henric (förf.)
Illustratör/Fotograf
Svante Ahlsén
Dimensioner
245 x 175 x 13 mm
Vikt
391 g
ISBN
9789198037210
Medarbetarens guide till framgång - Förbättra med Lean! (häftad)

Medarbetarens guide till framgång - Förbättra med Lean!

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2013-08-16
283
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Medarbetarens guide till framgång - Förbättra med Lean! Kan levereras innan julafton
Medarbetarens guide till framgång - Förbättra med Lean! ger en lättläst beskrivning av de mest centrala delarna av Lean. Med sina enkla och pedagogiska beskrivningar syftar boken till att ge en bra kunskapsgrund för alla medarbetare i en organisation. Fokus ligger på en enkel och konkret beskrivning av standardisering och ständiga förbättringar. Detta är de delar av Lean som alla berörs av och som lägger grunden för en framgångsrik Lean-kultur.

Boken erbjuder ett effektivt stöd till ledare i arbetet med att träna sin personal. Med korta och kärnfulla kapitel och med reflektions-/diskussionsfrågor efter varje avsnitt blir det enkelt att koppla bokens budskap till den egna verksamheten. Därmed utgör boken en utmärkt grund för att genomföra en konkret och praktisk Lean-träning i den egna verksamheten.

Utöver beskrivningen av Lean från värderingar till resultat presenteras ett antal medarbetar- och ledarskapsprinciper. Medarbetarprinciperna beskriver tänkesätt för att på bästa sätt bidra till att skapa en Lean-kultur i organisationen. De kan också med fördel användas som utgångspunkt vid t.ex. utvecklingssamtal. Ledarskapsprinciperna presenteras i sin tur för att alla i organisationen ska förstå ledarens roll i en verksamhet som strävar mot Lean.

Boken rekommenderas för alla som vill ha en enkel, lättläst och konkret introduktion till vad Lean innebär. För läsare som i nästa steg vill fördjupa sina kunskaper om Lean rekommenderas boken Lean - Gör avvikelser till framgång! medan boken Ledarskap - Gör Lean till framgång! ger en fördjupning av vad som krävs av en ledare för att lyckas leda sin organisation mot Lean. De tre böckerna bildar en serie och de bygger således på varandra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Medarbetarens guide till framgång - Förbättra med Lean!
  2. +
  3. Handbok systematiskt arbetsmiljöarbete

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok systematiskt arbetsmiljöarbete (häftad).

Köp båda 2 för 562 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »