Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
151
Utgivningsdatum
2015-11-15
Upplaga
2
Förlag
Inspirera Mera
Medarbetare
Dahlqvist, Åsa (red.) / Grandstand Design (form)
Dimensioner
215 x 145 x 20 mm
Vikt
320 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198120424
YES! 100% inspiration (inbunden)

YES! 100% inspiration

(6 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2015-11-15
242

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
10 inspirerande berättelser
- om mod, vägval, glädje och drömmar


Andra upplagan av den populära boken Yes! som bjuder på personliga berättelser och nu ännu fler inspirerande citat. Om förmågan att aldrig ge upp, att våga känna tillit och vad som kan hända när vi vågar säga JA till de möjligheter som kommer vår väg.

Följ med Arne, när han förverkligar sin dröm och Maria, som äntligen kliver fram och vågar ta plats. Möt också Pelle, i jakten på ett förlorat syskon och Bodil, när en plötslig sjukdom utmanar henne och läs om Helena, som till slut gör det hon är ämnad för. Samt fler andra underbara berättelser.

Att få ta del av en annan människas berättelse är en stor gåva. Där kan vi känna igen oss, bli berörda och få den kraft vi ibland behöver för våra vidare val i livet. Rätt historia i rätt ögonblick kan bli starten på något helt nytt och alldeles underbart.

"Missa inte denna diamant med klarögda, värmande och stärkande berättelser om personer som kunde varit du och jag. En bok som ger livskraft och får oss att blomma upp på nytt!"  Annika Dopping, TV-producent, programledare

"Elisabeth har fått människor att dela med sig av det viktigaste vi har i livet - Livet självt! Det är skilda berättelser med ett gemensamt - de skapar Lust! Lust att läsa vidare och Lust att bli en människa som säger- Yes!" 
Katarina Hultling, journalist, moderator, föreläsare

"Härliga och lättlästa berättelser, där många av oss kan känna igen sig. Den berör, ger kraft och hjälper oss att bli mer medvetna om våra val i livet." 
Lou Rossling, föreläsare, författare och pedagog
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. YES! 100% inspiration
 2. +
 3. Nu! : det är aldrig för sent

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nu! : det är aldrig för sent av Elisabeth Wahlin (inbunden).

Köp båda 2 för 484 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av YES! 100% inspiration. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inspiration till att leva
  Nina , 28 december 2015

  Här finns tio berättelser som talar till en, som sprider värme och som ger en motiv att leva ett mer äkta liv. Människors liv är alltid intressanta, det blir man påmind om, igen och igen i denna bok. Varje berättelse känner man igen sig lite i, säkert beroende på när i livet man läser dem. I somras var det båtrustarens liv som värmde mig mest, nu är det författarens egen historia som fångar mig, med sin närvaro till allt slit och all glädje med sitt barn. Jag blir stärkt i att livets slit bl... Läs hela recensionen

 2. Inspirerar och berör!
  Malin Harström, 9 december 2015

  Jag gillar beskrivningarna av olika personer som ställs inför utmaningar i livet som de aldrig skulle drömt skulle kunna inträffa. Mycket rörande hur vissa personer stålsätter sig, andra samlar oanade krafter, medan ytterligare andra visar på en envishet som är helt osannolik. Rekommenderas!

 3. En bok som berör och inspirerar!
  Britt-Marie Skyllberg, 1 december 2015

  Tack Elisabeth för en verkligt inspirerande bok! Jag blev så berörd av alla givande berättelser från modiga människor, som vågat satsa 100% på en förändring av sina liv! En riktig bladvändare, som jag inte kunde lägga ifrån mig! Biblioteksassistent Britt-Marie Skyllberg

 4. 100% feelgood
  Gustav "Chuby" Näslund, 23 november 2015

  En bok väl värd sin titel! "Yes" sätter ord på precis den känsla som hänger kvar efter att ha läst denna ljusglimt i mörkret.
  Elisabeth lyckas lyfta fram de "vanliga" människorna med extraordinära insikter och livsvändningar, som likt ledstjärnor inger hopp om en annan väg och tron på den inneboende förmågan till förändring.
  Läs den!

 5. Inspirerande berättelser
  Anne-Sophie Magnusson, 19 november 2015

  Härliga och fängslande berättelser som verkligen berör. Lätt att leva sig in i dem och de ger verkligen kraft, energi och inspiration. En bra bok att både läsa själv men också att ge bort som present till andra!

 6. 100% Inspiration
  Pia Marianne Christersson, 19 november 2015

  Jag blir alldeles varm om hjärtat:-) Jag säger bara läs den! Otroligt gripande berättelser ur verkligheten. 100% Inspiration. Man blir berörd.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Elisabeth Wahlin

 • Nu! : det är aldrig för sent

  Elisabeth Wahlin

  Underbara berättelser och citat - om hopp, tillit, drivkraft och längtan Nu! - vänder vindarna!  Nu! - är det äntligen min tur!  Nu! - tänker jag göra det jag alltid drömt om! Plötsligt händer det... och allting faller på plats. Tiden fi...

 • 12 talares tankar om möten

  Angeli Sjöström Hederberg, Antoni Lacinai, Charlotte Signahl, Elisabeth Wahlin, Erik Mattsson

  Hur sätter du upp ett möte? Hur inkluderar och involverar du? Hur använder du teknik på ett bra sätt? Hur kan du tänka strategiskt och praktiskt för att mötet ska hjälpa er verksamhet framåt och ge er ett roligare jobb på köpet?Den här boken ger d...