Jämställdhet i praktiken : så utvecklar ni er arbetsplats (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
135
Utgivningsdatum
2009-08-07
Upplaga
1
Förlag
ID Förlag
Dimensioner
210 x 150 x 10 mm
Vikt
237 g
SAB
Qbaab,Ohi
ISBN
9789198251005
Jämställdhet i praktiken : så utvecklar ni er arbetsplats (häftad)

Jämställdhet i praktiken : så utvecklar ni er arbetsplats

Häftad Svenska, 2009-08-07
249
  • Skickas inom 7-10 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vad har ni att vinna på att jobba med jämställdhet på er arbetsplats? Hur kommer ni igång och håller liv i engagemanget? Och vad måste ledning, chefer och medarbetare bidra med för att satsningen ska lyckas?

"Jämställdhet i praktiken" visar hur ni kan skapa en arbetsplats där medarbetarnas kompetens tas till vara och olika perspektiv får bidra till att utveckla verksamheten. Boken vänder sig till både chefer och medarbetare. Här diskuteras alltifrån jämställd rekrytering till hur ni kan utvecklas organisationskulturen och chefernas ledarskap utifrån ett jämställdhetsperspektiv. Boken beskriver hur du som chef bör agera för att få alla med på tåget i jämställdhetsarbetet och hur ni tillsammans ser till att er satsning inte stannar på pappret, utan att det verkligen händer något. Erfarenheter från svenska arbetsplatser varvas med praktiska tips och diskussionsfrågor.

Gabriella Fägerlind är civilingenjör i grunden och arbetar sedan 1998 som organisationskultur med fokus på mångfald och jämställdhet. Hon har bred erfarenhet av mångfalds- och jämställdhetsarbete inom privat, offentlig och ideell sektor. Hon har även skrivit boken "Mångfald i praktiken - handbok för verksamhetsutveckling".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jämställdhet i praktiken : så utvecklar ni er arbetsplats
  2. +
  3. Mångfald i praktiken : handbok för verksamhetsutveckling

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mångfald i praktiken : handbok för verksamhetsu... av Gabriella Fägerlind (häftad).

Köp båda 2 för 570 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »