Operation Barbarossa : världshistoriens största fälttåg: Hitler mot Stalin (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2016-06-15
Förlag
Vaktel förlag
Dimensioner
305 x 217 x 22 mm
Vikt
1514 g
SAB
K.54
ISBN
9789198306804
Operation Barbarossa : världshistoriens största fälttåg: Hitler mot Stalin (inbunden)

Operation Barbarossa : världshistoriens största fälttåg: Hitler mot Stalin

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-06-15
315
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
"Operation Barbarossa 1941 - världshistoriens största fälttåg: Hitler mot Stalin" av Christer Bergström utkommer på Vaktel förlag i maj 2016, lagom till 75-årsdagen av operation Barbarossa. Boken bygger på ett gigantiskt forskningsarbete i tyska och ryska arkiv under många år av Christer Bergström, f. 1958, är erkänd som en av de internationellt ledande experterna på östfronten under andra världskriget. Christer Bergström har författat 26 kritikerrosade böcker om andra världskriget. Flertalet behandlar östfronten, bl.a. bokserien "Black Cross/Red Star: The Air War over the Eastern Front" som internationellt betraktas som standardverket om flygkriget på östfronten. Bergström har under många år rest i Tyskland och Ryssland och träffat och intervjuat ett stort antal veteraner. "Operation Barbarossa 1941 - världshistoriens största fälttåg" bygger i stor utsträckning på deras berättelser och personliga öden. Boken är rikt illustrerad med ett stort antal aldrig förr publicerade bilder. Framför allt är det en dramatisk historia som ger en enorm mängd helt nya och omvälvande fakta. Christer Bergströms senaste böcker "Ardennerna 1944-1945" och "Slaget om England" har flyttat fram det internationella forskningsläget samt bidragit till en omfattande internationell omprövning av dessa slag. Med verket "Operation Barbarossa 1941 - världshistoriens största fälttåg" kommer detta att i ännu högre grad bli verklighet. Bered dig på att ompröva mången uppfattning om detta världshistoriens största fälttåg!
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Operation Barbarossa : världshistoriens största fälttåg: Hitler mot Stalin
 2. +
 3. Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis för de superrika

De som köpt den här boken har ofta också köpt Girig-Sverige : så blev folkhemmet ett paradis ... av Andreas Cervenka (inbunden).

Köp båda 2 för 500 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Operation Barbarossa : världshistoriens största fälttåg: Hitler mot Stalin. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bedrövlig bok
  patrik pössi, 2 januari 2017

  Den här boken brister i allt.
  Källor, disposition och staplar fel på varandra. Kapitlet om Finland tex, är inte bara dåligt skrivet, utan är rent felaktigt. Viktiga händelser lämnas utanför och felaktigheter lyfts fram.
  Boken påstår tex att finska flygvapnet bestod av 550 flygplan, när det i själva verket bara hade 225 plan.
  Ett hafsverk

 2. Christer Bergström slår hål på flera myter.
  Lennart Harry Westberg, 1 augusti 2016

  Christer Bergströms nya bok "Operation Barbarossa" lever på alla sätt upp till författarens goda rykte som en både samvetsgrann, sakkunnig och banbrytande författare till böcker om andra historiska ämnen. Hans nya bok är uppenbarligen baserad på noggranna forskningar och ger läsaren en ny bild av Hitlers fälttåg mot Stalins Sovjet. Boken slår samtidigt hål på flera myter. En bok att varmt rekommendera!

Visa alla 2 recensioner