Kreativitet och skaparlust : min livsresa (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
104
Utgivningsdatum
2023-05-10
Förlag
Ragnvi Hyllstedt design
Dimensioner
287 x 183 x 12 mm
Vikt
575 g
SAB
Lz Hyllstedt, Ragnvi,Ihc
ISBN
9789198346565

Kreativitet och skaparlust : min livsresa

Inbunden,  Svenska, 2023-05-10
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ragnvi Florence Hyllstedt är f.d. textillärare, fil.kand. i bl.a.konstvetenskap, studier i etnologi och psykologi. Under resor runtom i världen har hon undersökt och tagit del av dessa länders kultur. Detta har givetvis bidragit till att forma hennes liv och verksamhet och varit en inspirationskälla.

Ragnvi har även sedan 1982 haft en egen kollektion som uppmärksammats i flera länder i Europa, USA samt Japan. Arbetet presenterades vid ett OECD-seminarium i Paris år 1985.

Denna bok är den sjätte i hennes produktion. Den är ett spännande, intressant och i vissa delar lärorikt tidsdokument - skildrad från författarens synvinkel. En ny kulturell "stafettpinne".
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kreativitet och skaparlust : min livsresa
 2. +
 3. Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lasse Åberg : Samlade fragment ur ett spretigt liv av Lasse Åberg (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ragnvi Hyllstedt

 • Blekingemönster : nytta och flärd

  Ragnvi Hyllstedt

  Denna rikt illustrerade bok skildrar Blekinges textila forntid, nutid och framtid. Här visas den karaktäristiska Blekingesömmens alla olika användningsområden, från prunkande festklädsel till vacker vardagsduk. Ragnvi Florence Hyllstedt har i hela...

 • Återbruk : nya former i vår tid

  Ragnvi Hyllstedt

  Återbruk - Nya former i vår tid. En antologi av Ragnvi Hyllstedt. Återbruk i stort och smått ligger i tiden. Att miljökonferensen i polska kolbrytningsstaden Katowice och att Årets Julklapp 2018 var ett återanvänt klädesplagg var ett tecken i tide...