Gränstrakter (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
52
Utgivningsdatum
2017-12-19
Förlag
Solvändan Förlag
Dimensioner
206 x 140 x 8 mm
Vikt
177 g
SAB
Hc.03
ISBN
9789198373745
Gränstrakter (inbunden)

Gränstrakter

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2017-12-19
150
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Det vackra på jorden är förgängligt. Men det vackra säger oss något mer. Det måste finnas en skönhet som består. Lillemor Högerås tolkar dessa erfarenheter i sin diktsamling Gränstrakter. Dikterna är ett radband av små aforismer, skenbart snabbt nedkastade noteringar i en dagbok. Hon låter sig överraskas av det mättade ögonblicket. I ett svindlande här och nu anar hon en evig hantverkare , som bygger något beständigare än bara den skimrande stenmuren. Tillsammans ger dessa dikter bilden av en människa som tror på en mening med livet och på en fortsättning. Vi träder ur men vi träder också in. Lillemor Högerås har en stark egen tro. Det räcker till förtröstan åt andra och tröst när vi tvivlar som mest. I en tid trendig av mindfullness och slagord om carpe diem vågar Lillemor Högerås ta det allvarliga på allvar. Hon formulerar detta vackert och djupt tänkvärt. Ulf Wickbom, kulturjournalistLillemor Högerås har tidigare gett ur Identiteten och evigheten och Det tar ett liv på Solvändan Förlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gränstrakter
 2. +
 3. Mörkrets vackra sång

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mörkrets vackra sång av Lillemor Högerås (inbunden).

Köp båda 2 för 299 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Gränstrakter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Starka ord om sorg och att ta farväl
  Ninnie, 6 november 2019

  Dikter för att ta farväl av ett liv som kommit till ända, vackra porträtt av människor som lämnar ett tomrum efter sig men lever kvar i författaren Lillemors dikter.
  Hon lyckas måla upp karaktärerna i deras miljö vilket gör att man kan föreställa sig personerna och platserna de kom ifrån. Berörande ord om sorg men också en hyllning till livet. Storartat

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lillemor Högerås