Att slåss mot livet (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
132
Utgivningsdatum
2021-11-25
Upplaga
1
Förlag
Sandra Lagerstrand
Dimensioner
210 x 148 x 8 mm
Vikt
207 g
SAB
Lz Lagerstrand, Sandra
ISBN
9789198403299
Att slåss mot livet (häftad)

Att slåss mot livet

Häftad Svenska, 2021-11-25
157
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Att slåss mot livetDen här boken är skriven för dig som har slagits mot livet. Den är till för dig som varje morgon vaknar och redan önskar att dagen vore slut. Den är till för dig som omedvetet eller medvetet kämpar emot dig själv. Jag har skrivit för dig som tänker att du inte förtjänar att vara lycklig. Jag har skrivit för dig som vaknar på nätterna och plågas av mörka tankar om dig själv och andra. Den här boken är din.
Den är också till för dig som är vetgirig. Den är till för dig som vill veta mer om hur det är att leva med diagnoser och psykisk ohälsa för att du bättre ska kunna bemöta och förstå oss som tvingas leva med det. För att du inte ska behöva känna dig tafatt i mötet med en person som tvingas leva med det.
Jag kommer berätta för dig om min kamp mot en diagnos. Det är en diagnos som vi sällan hör folk prata om. Du har troligtvis inte hört mycket om den i media. Jag vill berätta för dig hur det är att leva med kromosomavvikelsen Turner Syndrom.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att slåss mot livet
  2. +
  3. Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka livet som npf-förälder

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka... av Anna Flodberg, Ann-Charlotte Runnvik (inbunden).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »