Mänsklighetens historia i korthet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
119
Utgivningsdatum
2018-10-05
Förlag
Cultura Aetatis
Översättare
Stefan Lindgren
Dimensioner
215 x 150 x 10 mm
Vikt
285 g
SAB
Dh
ISBN
9789198463316
Mänsklighetens historia i korthet (inbunden)

Mänsklighetens historia i korthet

(2 röster)
Inbunden Svenska, 2018-10-05
239
Skickas inom 3-6 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Ju högre statliga utgifter för social, offentlig och nationell säkerhet har blivit, desto mer har de privata egendoms rättig heterna eroderats, egendomen exproprierats, konfiskerats, förstörts och förringats och desto mer har människor berövats själva grunden för allt skydd: personligt oberoende, ekonomisk styrka och privat rikedom. Samtidigt som vi blivit allt mer beroende, hjälplösa, fattiga, hotade och osäkra har den styrande eliten av politiker och pluto krater blivit allt rikare, mer korrupt, farligt beväpnad och arrogant.

Hans-Hermann Hoppe är vår tids ledande libertarianska tänkare och intellektuell arvtagare till den österrikiska ekonomiska skolan i Ludwig von Mises och Murray Rothbards efterföljd. Han är också en kontroversiell figur på grund av sitt försvar för en konservativ libertarianism och sin skoningslösa kritik av demokratin som statsskick.

Hans-Hermann Hoppe är professor emeritus vid Nevada-universitetet i Las Vegas, grundare av Property and Freedom Society och senior fellow vid Misesinstitutet. Han bor i Istanbul med sin hustru Gülçin Imre Hoppe.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mänsklighetens historia i korthet
  2. +
  3. Livets mening : uppgradering till rationell insikt. Del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt Livets mening : uppgradering till rationell ins... av John Hedberg (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans-Hermann Hoppe