I skuggan av en blivande världsstjärna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
197
Utgivningsdatum
2021-12-13
Upplaga
1
Förlag
Örahoma bok & skrivstudio
Dimensioner
170 x 135 x 12 mm
Vikt
239 g
SAB
Lz Glans, Gay
ISBN
9789198707472

I skuggan av en blivande världsstjärna

Häftad,  Svenska, 2021-12-13
148
  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I skuggan av en blivande världsstjärna, av Gay Glans
kommer ut i nytryck.
När Gay Glans kom ut med »Så satan heller, i skuggan av en blivande världsstjärna« 2010, fick boken övervägande positiva reaktioner.
Några negativa röster hördes dock som ansåg att han förtalade familjen. En intressant reaktion med tanke på att Gay konsekvent berättar sin historia med barnets och den unge tonåringens ögon. Att växa upp som det tredje barnet, med den blivande världsstjärnan i löpning Dan Glans, som familjens favoritson, var inte helt lätt. Särskilt som modern led av en »skamfylld« sjukdom under viktiga perioder i den växande pojkens liv.
Gay Glans berättelse ser annorlunda ut än den framgångssaga på världens löparbanor, som hans storebror Dan Glans kan berätta. I skuggan av en blivande världsstjärna är berättelsen om hur Gay lyckades bryta sig ut ur skuggan, bort från negativa förväntningar och uppfattningen att han inte dög. Vägen dit var inte enkel, inte ens för hans storebror, framför allt beroende på vuxenvärldens underlåtenhet att kommunicera med barnen. När boken nu kommer ut i nytryck, under delvis ny titel, är det i förvissning om att läsaren kommer att glädjas av den värme, omtanke och humor som berättelsen domineras av.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I skuggan av en blivande världsstjärna
  2. +
  3. Den siste teaterdirektören : berättelsen om Benny Fredriksson

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den siste teaterdirektören : berättelsen om Ben... av Johan Hilton (inbunden).

Köp båda 2 för 397 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »