Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2024-04-16
Förlag
People & Stories
Dimensioner
226 x 152 x 17 mm
Vikt
381 g
SAB
Emia
ISBN
9789198784640

Lyckade lektioner med lärare och elever som mår bra

Häftad,  Svenska, 2024-04-16
369
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När du gör som du alltid gjort, kommer du få resultaten som du alltid fått. Du behöver möta eleverna där de är kunskapsmässigt, inte där du önskar att de ska vara.

Men hur ska du hinna?

Många lärare kämpar med kaos i klassrummet och ofokuserade elever. Vi vet att många lärare jobbar extra timmar för att hinna med både undervisning, mentorskap, möten, planering och administration. Det leder till stress, utmattning och till och med sjukskrivning.

Lyckade lektioner med lärare och elever som mår bra ger dig strategier för ett lärarliv där du har ork kvar i slutet av dagen. Du får kunskap om hur du planerar framgångsrikt och långsiktigt, vilket kommer spara dig tid. Förtroendearbetstiden är lyx och den styr du själv över. Utför den på platser som ger dig ny energi och lär dig att lägga tid på det som ger störst effekt.

Ta del av tydliga metoder och exempel som hjälper dig att öka måluppfyllelsen, höja energin och öka elevernas engagemang, oavsett deras förutsättningar. Lär dig också kommunicera som ett proffs med tips på hur du bygger upp ett stort förtroendekapital hos elever och vårdnadshavare.

Lärare som hinner med sitt arbete, har kontroll och ork att göra sådant de får ny energi av, skapar lyckade lektioner.

Carolina Sundkvist har lång erfarenhet av grundskolan både som lärare och i olika ledande befattningar. Hon har en speciallärarutbildning och driver också Kreativ undervisning där hon utbildar lärare i att skapa en hållbar vardag, balans mellan jobb och fritid och förutsättningar för lyckade lektioner i helklass.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lyckade lektioner med lärare och elever som mår bra
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 598 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Carolina Sundkvist