SIGNERAD - Högt och lågt : en bok med god mat och om typ 1-diabetes (inbunden)
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2024-09-18
Förlag
Tukan Förlag
Medarbetare
Edström, Sara (form) / Vestlund, Alma (foto)
Illustratör/Fotograf
Sara Edström, Sofia Ekelund
ISBN
B000406029

SIGNERAD - Högt och lågt : en bok med god mat och om typ 1-diabetes

Inbunden,  Svenska, 2024-09-18
249
Billigast på PriceRunner
  • Förboka gärna! Förväntad leverans vecka 38.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.

UNIKT TILLFÄLLE! SIGNERAD AV DOMINO STÅLVANT!

Äntligen är Domino Stålvants bok här! Nu har du chansen att beställa ett signerat exemplar av Högt och lågt. Alla som beställer en signerad bok deltar dessutom i en utlottning, där tre personer vardera vinner en natt för två på Blique by Nobis i Stockholm, hotellfrukost och en middag som är diabetesvänlig. Väl på rummet väntar även en maxad goodiebag med Dominos favoriter!

Det här är boken som Domino själv önskar att hon fick i sina händer när hon, från ingenstans och mitt i livet, diagnostiserades med typ 1-diabetes. Högt och lågt. är boken för dig som lever med typ 1-diabetes på olika sätt, för dig som vill känna samhörighet, för dig som vill lära dig mer om sjukdomen, eller för dig som vill åt varierade, enkla och goda recept. Här har du nämligen lite av allt och något för alla - diabetiker som icke-diabetiker - med ett fyrtiotal recept.

I boken finns allt från desserter till större och mindre rätter samt snacks vid låga blodsockervärden. Här finns det rätter som tonfisktartar på friterat rispapper, krispig french toast med amarettoinkokta körsbär, risotto med friterad kyckling, blodapelsin- och vallmokaka och hennes mest uppskattade varianter på godisklassiker så som Twix, Snickers, Milky Way och Bounty.

Här finns också fakta om typ 1-diabetes och i kapitel som "Acceptans och diabetes", "Träning och diabetes" och "Mitt sjukdomsförlopp" går Domino igenom hur det är att leva med sjukdomen. Högt och lågt. är omsorgsfullt och personligt skriven, och Domino delar med sig av tankar och känslor samt ger konkreta tips. Det är en levnadsglad bok som vill hjälpa andra med diabetes att leva ett gott liv, där man kan fortsätta göra allt man älskar - äta god mat, resa, träna eller vad det må vara.

Domino Stålvant är en tjej som vill leva ett så betydelsefullt och händelserikt liv som möjligt. Hon fick en diabetes typ 1-diagnos när hon var 23 år, men trots detta inspirerar hon dagligen flera hundratusen personer på sina sociala medier, bl.a. @dominostalvant, till att leva ett så vanligt och bra liv som möjligt. Dominos stora kärlek till mat har inte försvunnit i samband med typ 1-diabetes, utan snarare blivit om möjligt ett ännu mer passionerat intresse.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. SIGNERAD - Högt och lågt : en bok med god mat och om typ 1-diabetes
  2. +
  3. SIGNERAD - Kalorismart - signerad av Annie Erfass

De som köpt den här boken har ofta också köpt SIGNERAD - Kalorismart - signerad av Annie Erfass av Annie Erfass (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »