Satyricon (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
301
Utgivningsdatum
2018-04-27
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
203 x 133 x 23 mm
Vikt
399 g
SAB
Hc
ISBN
9789100175191

Satyricon

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-04-27
229
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Olivia blir presenterad för Rufus med en känsla av att vara kvällens överraskning, som om väninnan Renée erbjöd henne i festlig gåva till sin bror. Snart är O, som Olivia också kallas, indragen i syskonens dekadenta krets Satyricon, som umgås i ett ständigt rus i en stor uppsaliensisk våning. Femton år senare har Olivia lagt de utlevande studentåren bakom sig - ända tills en oväntad festinbjudan får henne att återkalla det förflutna och den katastrof som allt en gång utmynnade i. Satyricon är ett mörkt erotiskt drama, en roman om vänskap, svartsjuka och besatthet.

"I blindo sprang jag genom slyskogen. Jag sprang med den sönderrivna särken fladdrande kring benen. Oändligt höga trädstammar kom störtande i dunklet. Grenar piskade mot mina bröst. Jag hade ingen aning om var jag befann mig. Jag visste bara att han var efter mig. Jag hade väckt Pans vrede och nu fanns ingen återvändo."
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Satyricon
 2. +
 3. Dead & Alive

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dead & Alive av Sara Olsson (inbunden).

Köp båda 2 för 399 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Satyricon. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gillar skrivsättet och språket men inte historien
  Kaffeläsaren, 12 augusti 2018

  Olivia blir indragen i syskonen Renée och Rufus dekadenta krets som umgås i ett ständigt rus. Femton år senare blir Olivia bjuden till ett födelsedagsfest som får henne att återkalla det förflutna.
  🐴
  Jag har tidigare läst Veterinären av författaren, som jag drogs till p.g.a titeln. Satyricon är en lite märklig historia om Olivia som nu är varannan vecka-mamma åt sonen. Det är många år sen Olivia lämnade det utsvävande studielivet bakom sig och därmed även kontakten med Rufus o... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Gertrud Hellbrand