Jag : Den auktoriserade biografin (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Stora artister
Antal sidor
383
Utgivningsdatum
2021-02-11
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Marianne Mattsson
Originaltitel
Me
Medarbetare
Michaelsdotter, Elin (form)
Dimensioner
178 x 110 x 26 mm
Vikt
237 g
SAB
Ijz John, Elton
ISBN
9789100189174

Jag : Den auktoriserade biografin

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2021-02-11
83
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
"Jag lever och har levt ett liv utöver det vanliga, och jag skulle ärligt talat inte vilja ändra på något, inte ens bitarna jag ångrar, för jag är enormt glad över hur allting blev."

Detta är Elton Johns egen livsteckning, historien om ett svindlande liv i och bortom rampljuset. Från de första årens familjedramer och artistdrömmar, genom en ungdom där svårigheter och sorger hållit jämna steg med framgången, fram till de senaste årens livsomvälvande händelser formas en av vår tids största stjärnor och nyskapare inför läsarens ögon. En intim skildring av vuxenblivande och inre kamp i en miljö där gränser ständigt sprängs.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag : Den auktoriserade biografin
  2. +
  3. Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför nästa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tankar efter en pandemi : och lärdomarna inför ... av Anders Tegnell, Fanny Härgestam (inbunden).

Köp båda 2 för 182 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag : Den auktoriserade biografin. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läs läs läs!
    Emilie Johansson, 11 maj 2021

    En av de bästa - och faktiskt roligaste - biografierna jag någonsin har läst. Han växer verkligen som person när man läser boken och man bär den med sig långt efteråt. Intressant om hans liv och karriär och alla han har träffat, och om hur musikscenen blomstrade när hans karriär startade. Läs den!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Elton John