Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
635
Utgivningsdatum
2023-10-30
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Thomas Engström, Roland Poirier Martinsson
Originaltitel
Steve Jobs
Medarbetare
Form, Jojo (form)
Dimensioner
205 x 130 x 42 mm
Vikt
591 g
SAB
Pua,Lz Jobs, Steve
ISBN
9789100805302

Steve Jobs - en biografi

Storpocket,  Svenska, 2023-10-30
135
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Steve Jobs, i-konen

Den egensinnige kreatören, den maniske perfektionisten. Vi kände honom som den store uppfinnaren, den som revolutionerat vårt sätt att umgås och förhålla oss till världen och totalt förändrat vårt vardagsliv. Men vem var han? Och hur kom han att bli till den ikon han är idag? Vilka var hans drivkrafter? Vilka tankar och människor påverkade honom, stöttade honom, bjöd honom motstånd?

För första gången berättar Steve Jobs om sitt liv och sitt arbete. Under flera års tid och i över fyrtio intervjuer har Steve Jobs berättat öppenhjärtigt för vetenskapshistorikern Walter Isaacson om sin uppväxt, sitt privatliv och sin karriär. Han har inga skäl kvar att dölja någonting. Här berättar han allt.

Det här är historien om en man som mer än någon annan personifierar vår tid, en symbol för den mänskliga kreativiteten och ett synsätt där form och innehåll är lika viktiga.

Steve Jobs har, med sitt driv och sin ständiga jakt på perfektion, totalt revolutionerat vår värld och vårt sätt att leva. Han släppte in datorn i hemmet, gav den tecknade filmen en renässans, stöpte i ett enda slag om musikindustrin med sin i-Pod och med i-Phonen förvandlade han telefonen till ett oumbärligt vardagsredskap -- och en väldigt kul leksak. Samtidigt.

Steve Jobs avled i oktober 2011, 56 år gammal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Steve Jobs - en biografi
  2. +
  3. Cooper, Kira och jag : Två katters guide till att läka en människa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Cooper, Kira och jag : Två katters guide till a... av Niklas Lundström (inbunden).

Köp båda 2 för 324 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Walter Isaacson