Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (130.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Monika Björn
Utgivningsdatum
2021-08-13
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113114521

Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2021-08-13

Styckköp

175

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
50-årsåldern kan vara en utmaning för dig som kvinna, särskilt när det gäller hälsa, stress och välmående. I den här boken får du konkret hjälp med vad du kan göra själv för att öka ditt eget välbefinnande under åren från 50 och uppåt. Hur du kan hålla dig smärtfri, stark, vital och frisk - så länge som det bara går!

Boken fördjupar sig i relevanta ämnen och frågeställningar för kvinnor mitt i livet, till exempel vad som händer i kroppen efter menopaus, om träning och vardagsrörelse och vilka vanliga träningsmisstag kvinnor i klimakteriet gör. Om hormonbehandling eller inte, liksom vad du kan göra för att sova bättre när du blir äldre. Om viktuppgång, känslor och mat och varför hård träning och bantning är den sämsta viktminskningsmetoden för kvinnor i klimakteriet. Författaren är också en ivrig utövare av kalla bad, en både energihöjande och avstressande naturupplevelse.

Den tar också upp när livet blir svårt och sjukdom, familj och relationer ställer helt nya krav på oss.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Monika Björn

  • Stark genom klimakteriet : fysiskt, psykiskt, mentalt

    Monika Björn

    Nämn ordet klimakteriet och de flesta tänker på något negativt. Men så behöver det inte vara! Författaren och träningsexperten Monika Björn skriver om hur vi själva kan påverka vårt välmående. Stark genom klimakteriet är en inspirationsbok för akt...