Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
311
Utgivningsdatum
2023-03-10
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Möllersten, Lukas (form) / Kämpargård, Niklas (foto)
Illustratör/Fotograf
Lukas Möllersten
Dimensioner
270 x 200 x 33 mm
Vikt
1300 g
SAB
Qd
ISBN
9789113126708
Nya Lev som en bonde : 130 sätt att klara sig själv (inbunden)

Nya Lev som en bonde : 130 sätt att klara sig själv

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-10
289

8% rabatt med kod MARS8 i kassan

Gäller t.o.m. 4 mars. Villkor.

 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Intresset för självhushållning bara växer. I spåren av pandemi och med stigande mat- och elpriser, livsmedelskris och klimathot blir vi allt fler som längtar efter ett enklare liv på landet.

Denna reviderade utgåva innehåller 130 sätt att bli mer självhushållande och visar hur man kan ta tillvara det som naturligt finns omkring en. Boken är uppdaterad med nya regler och rön, samt en stor andel recept och självhushållning vad gäller maten. Hur du tar hand om grönsaksskörden, gör egen ost och fil, odlar spannmål eller blir självförsörjande på hasselnötter och honung. Niklas Kämpargård lär ut huskurer och kompostering, växelbruk och fårskötsel. Hur man klarar sin elförsörjning, hamlar träd och vattnar snålt.

Den här boken riktar sig både till dig som vill inspireras till att leva ett grönare liv och till dig som redan tagit steget mot att bli en fullfjädrad självhushållare. Hållbarhet, självhushållning och krismedvetande i ett.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Nya Lev som en bonde : 130 sätt att klara sig själv
 2. +
 3. Börsen för alla : vägen till miljonen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Börsen för alla : vägen till miljonen av Mohammed Salih, André Netzén Örn (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Nya Lev som en bonde : 130 sätt att klara sig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mitt bästa köp på åratal
  Elisabeth , 6 februari 2024

  Jag lever redan som en bonde, på landet, med djur etc, men denna bok tillför massor med kunskap jag inte hade, i lagom mängd och en enorm bredd. Kan inte tala mig nog varm för denna bok!

 2. Med förhoppning om en fortsättning i serien
  Åsa, 28 april 2023

  Jag hoppas verkligen på ytterligare en bok på samma tema från författaren! Så härlig blandning av tips, odling, recept och allmänt om vägen till mer självhushållande - tack!!!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Niklas Kämpargård