Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
278
Utgivningsdatum
2022-08-12
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
458 g
SAB
Vlad
ISBN
9789127173934
Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier (häftad)

Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier

Häftad Svenska, 2022-08-12
229
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
"Jag tror inte att det är någon på jobbet som förstår hur hårt jag kämpar. Vad det kostar för mig att få ihop allt och vara såhär strukturerad och organiserad. Jag får ofta höra att jag är den perfekta projektledaren och tar ofta på mig att vara den som leder och styr de andra också. På ett sätt är det nog också en av mina strategier. För skulle jag behöva förhålla mig till andras scheman och rutiner tror jag inte att jag skulle hålla ihop. Jag har jättesvårt för när saker ändras och mina cirklar rubbas."

Hur kan personer med adhd få stöd och hjälp i arbetslivet? Med rätt kunskap behöver inte adhd bli ett hinder och med rätt verktyg kan vi minska sjukskrivningar och psykisk ohälsa - och motverka den diskriminering som sker när några utestängs från vissa yrken och utbildningar. Med rätt anpassningar är det möjligt att fungera bra, inte bara prestera bra.

I grund och botten är ju adhd oftast bara ett annat sätt att fungera. Adhd på jobbet ger kunskap om hjärnan, konkreta råd utifrån forskning och erbjuder strategier att ta till - som chef, ledare och arbetstagare.

Lotta Borg Skoglund och Martina Nelson har tidigare utgivit Svart bälte i föräldraskap.
Visa hela texten

Fler böcker av författarna

  • Adhd : från duktig flicka till utbränd kvinna

    Lotta Borg Skoglund

    ADHD kan ta sig mycket olika uttryck utifrån biologiska skillnader mellan könen och tyvärr är kunskapen fortfarande skrämmande låg när det gäller flickors och kvinnors unika utmaningar. Vi missar flickorna med ADHD när vi letar efter symtom som är...

  • Svart bälte i föräldraskap : att lösa vardagen i npf-familjer

    Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson

    "Den här innehållsrika och välskrivna handboken vänder sig till alla föräldrar men framför allt föräldrar till barn med npf-diagnos. ---Svart bälte i föräldraskap är briljant, pedagogiskt skriven, har en lättnavigerad innehållsförteckning och...