Vems lilla mössa flyger : Samlingsvolymen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
434
Utgivningsdatum
2020-06-17
Upplaga
1
Förlag
Rabén & Sjögren
Medarbetare
Crispin Ekström, Emilie (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Eriksson
Dimensioner
235 x 180 x 34 mm
Vikt
1047 g
SAB
Hcf
ISBN
9789129726800
Vems lilla mössa flyger : Samlingsvolymen (inbunden)

Vems lilla mössa flyger : Samlingsvolymen

Inbunden Svenska, 2020-06-17
229
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
I Barnhans land finns många egensinniga figurer, precis som i livet. Vems lilla mössa flyger, Korken flyger och Vad lever man för fick recensenterna att lyriskt tala om en modern Nalle Puh, "allåldersböcker som måste uppskattas av alla underfundiga, såväl barn som vuxna." Samtliga böcker om Barnhans land ges nu ut på nytt i ny fin utgåva. Eva Erikssons ljuvliga bilder gör detta till en oförglömlig läsupplevelse.

I Vems lilla mössa flyger ägnar sig den hemliga farbrorföreningen VLMF åt så allvarsamma frågor som livets mening. Hunden Röden tycker att det viktigaste är att äta ben medan Farbrornallen anser att olyckor och sjukdomar är livets verkliga glädjeämnen. En ömsint, rolig, vemodig och ovanlig berättelse.

I Korken flyger väntar Barnhans och hans vänner med spänning på att Korken ska komma. Under tiden ägnar sig Farbrornallen åt släktforskning, Bisamråttan skriver på en dikt och Barnhans hittar en Pricknalle som blir allas kelgris. Och alla undrar de på vilket sätt Korken ska dyka upp. Flygande, flytande eller hoppande?

I Vad lever man för dör elefanten Ellen och Farbrornallen har svårt att dölja sin förtjusning. Begravningar är nämligen det bästa han vet. Bisamråttan blir också glad. Ryska begravningar brukar vara festliga tillställningar med kosacker och balalajkamusik. Nu får Barnhans och hans vänner mycket att stå i. Spade, blommor, krans, vilka som ska bjudas allt måste ordnas på bästa sätt. Sista delen i den hjärtevärmande berättelsen om vännerna i föreningen VLMF.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vems lilla mössa flyger : Samlingsvolymen
  2. +
  3. Hit med våra mössor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hit med våra mössor av Eva Lindström (inbunden).

Köp båda 2 för 339 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Barbro Lindgren

Bloggat om Vems lilla mössa flyger : Samlingsvolymen