Stormvakt (e-bok)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
strindbergserien (del 1)
Utgivningsdatum
2020-11-05
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137156811
Stormvakt (e-bok)

Stormvakt (e-bok)

(32 röster)  |  Läs 6 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-11-05

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Efter en räcka framgångsrika spänningsromaner startar Kristina Ohlsson med "Stormvakt" en ny deckarserie om den stillsamme före detta finansmannen August Strindberg. Han anländer till Hovenäset i Bohuslän samma blåsiga natt som den mycket omtyckta läraren Agnes spårlöst försvinner. Bakom sig har August lämnat en framgångsrik karriär för att förverkliga sin dröm och öppna "Strindbergs second hand". Äntligen ska han få ägna sig åt något han älskar, och dessutom på en plats som han längtat efter att återse.

Men hela västkustidyllen skakas av Agnes försvinnande. Polisen, med den empatiska och drivna Maria Martinsson i spetsen, söker efter henne dag och natt. Hoppet om att Agnes ska hittas vid liv blir allt mindre. Vad är det hon har råkat ut för? Och varför får August den obehagliga känslan av att han själv sitter på en del av gåtans lösning?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Stormvakt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättebra
  -, 2 september 2021

  Som vanligt blev jag inte besviken på Kristina Ohlsson. En jättebra bok med bra driv och en trovärdig historia. Längtar till att få läsa mer om August och Maria.

 2. Läsvärd men inte alls lika bra som hennes tidigare
  SANDRA PETERSJÖ, 17 maj 2021

  Jag har läst alla Kristina Ohlssons böcker och tyckte så otroligt mycket om dom. Därför blev jag något besviken när jag läste denna bok, den är absolut läsvärd, men den är inte alls lika nervkittlande och spännande som hennes tidigare böcker. I den här är tempot lägre och det finns inga obehagligheter i berättelsen, vilket jag just älskat med hennes tidigare böcker.

  Som sagt läsvärd, men ska inte jämföras med tidigare verk.

 3. Kan bli en intressant försättning
  Frank, 27 mars 2021

  Bra och lite ovanlig intrig, spännande persongalleri, fina miljöbeskrivningar. Några bra cliffhangers som gäller huvudpersonerna. Hur ska det gå?
  // F

 4. En bok att fastna i
  Ulrika, 14 februari 2021

  Denna författare levererar som alltid en bok som är svårt att lägga ifrån sej, det bästa jag läst på länge

 5. Denna bok är en fullträff
  Per i Göteborg, 5 januari 2021

  Kristina Ohlsson är tillbaka. Storyn, persongalleriet och miljöerna i Bohuslän gör denna bok till en kriminalroman på högsta nivå. Dessutom ganska tjock vilket också är positivt.

 6. Jättebra
  Kjellebuss06 , 17 december 2020

  Väldigt spännande och bra skriven.Väldigt fint beskrivningar. Ser framemot nästa bok.Extra roligt att jag har bott och jobbat i Kungshamn.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson