Skuggläge (e-bok) Skuggläge
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
strindbergserien (del 3)
Utgivningsdatum
2022-11-02
Förlag
Bokförlaget Forum
ISBN
9789137504407
Skuggläge (e-bok)

Skuggläge E-bok

(19 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-11-02

Styckköp

49 64 Du sparar 23%

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Efter "Stormvakt" och "Isbrytare" är Kristina Ohlsson tillbaka med den tredje boken i den älskade Strindbergserien. Sommaren står i blom, havet glittrar och August har dragit i gång en stor bakningstävling på Hovenäset. Men så rullar plötsligt dimman in, och samtidigt skakas idyllen av att en man hittas hängd i ett hopptorn vid badplatsen. Dödsfallet väcker snabbt misstankar hos kriminalinspektören Maria Martinsson och hennes kollegor inom polisen. Vem är mannen och vad har fört honom till Hovenäset?

Utredningen leder dem bakåt i tiden till den förfärliga sommaren 1989 då Lydia Broman hittades mördad och styckad i sitt hem på Hovenäset.

Dömdes verkligen rätt gärningsman den gången? Och hur långt är de som vill att det förflutnas hemligheter ska få vara i fred beredda att gå?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Skuggläge. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 15 december 2022

    Betyg: 4,5 av 5 - 📚 - Kristina Ohlsson tillhör en av mina favoritförfattare, och jag har läst alla hennes böcker, (förutom hennes barn- och ungdomsböcker), och gillat dom alla. Den här boken, Skuggläge, är den tredje boken i Strindbergserien. Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, Stormvakt och Isbrytare, och jag tyckte mycket om den här boken. Den här välskriven, spännande, och det är härliga miljöer och karaktärer. Jag hoppas på fler böcker i serien, och jag kan absolut rekommendera den.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristina Ohlsson