Autism: relationer och sexualitet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2011-02-28
Upplaga
2
Förlag
Studentlitteratur
Dimensioner
210 x 135 x 10 mm
Vikt
230 g
SAB
Vlada
ISBN
9789144072364
Autism: relationer och sexualitet (häftad)

Autism: relationer och sexualitet

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2011-02-28
351
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Autism: relationer och sexualitet Kan levereras innan julafton
Äntligen en bok om autism, relationer och sexualitet som jag kan rekommendera som svar på de många frågor jag får i detta ämne. Boken är unik genom att den utgår från beskrivningar av verkligheten ur så många olika perspektiv att den kan ge igenkänning och förståelse både till föräldrar och personal och till personer som själva har funktionshinder inom autismspektrum.
Helene Tranquist
Pedagog och utbildare, RFA Utbildningscenter Autism
Gerland har skrivit en mycket viktig bok, mig veterligt den första i sitt slag, om relationer och sexualitet vid autism. Det är svåra ämnen. Gerland behandlar dem på ett föredömligt sätt: sakligt och med stor insikt i den specifika betydelsen av funktionshindret autism.
Boken innehåller mängder av levandegörande citat som bättre än någon sammanhängande lärobokstext bidrar till att man efter avslutad läsning faktiskt känner sig ha blivit en aning klokare. Alla som kommer i kontakt med autism i vardagen (d.v.s alla människor) borde ha nytta av att läsa den.
Christopher Gillberg
Professor i barn- och ungdomspsykiatri vid Göteborgs universitet och överläkare vid Barnneuropsykiatriska kliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Göteborg.
Autism:relationer och sexualitet ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Autism: relationer och sexualitet
  2. +
  3. Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIGNERAD AV HENRIK WIMAN

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det ska inte vara krångligt att må bättre - SIG... av Henrik Wiman (inbunden).

Köp båda 2 för 560 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »