Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2017-05-10
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Översättare
Monica Orwehag
Dimensioner
297 x 210 x 12 mm
Vikt
623 g
SAB
E
ISBN
9789144114279
Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning (häftad)

Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-05-10
315
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Hur gör du eleverna delaktiga i undervisningen? Hur utvecklar du elevernas lärande och sociala förmåga? Hur skapar du positiva och inspirerande lärsituationer? I boken presenteras idéer och principer om hur elevernas färdigheter i att arbeta självständigt och tillsammans med andra kan utvecklas. Boken lyfter fram många konkreta exempel om hur man skapar mötesstrukturer och situationer i klassrummet där eleverna lär sig samarbeta, uttrycka sig, befästa och dela kunskaper mellan sig. Kooperativt lärande vänder sig till lärarstudenter och grundskolelärare men passar även förskola och vuxenundervisning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning
 2. +
 3. Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, sårbarhet och orkidébarnet inom dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok för högkänsliga : omfamna din styrka, s... av Åsa Vikman (inbunden).

Köp båda 2 för 530 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kooperativt lärande : samarbetsstrukturer för elevaktiv undervisning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Vad varje lärare behöver känna till och praktisera
  Anna S, 13 juli 2017

  Bra tips och enkla övningar. Bra att läsa form av bokcirkel då det finns möjlighet att lyfta frågor mm till diskussion. Här finns många svar på frågan varför det inte fungerar i vissa klassrum.

 2. En helt ny arena
  Sofia, 26 juni 2017

  Den här boken visar dig som lärare en helt ny arena att utveckla i din egen undervisning. Boken ger massor av tips på hur du utvecklar samarbete och kommunikation mellan eleverna. Genom att fokusera på samspel med hjälp av olika strukturer (övningar) lyfter du varje elevs tankar och idéer så att det blir synliga för varandra. Här är äntligen hur du PRAKTISKT jobbar med bedömning för lärande, språk och kunskapsutvecklande arbetssätt och 21st century skills.

  Efter att ha läst boken h... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner