Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
224
Utgivningsdatum
2017-07-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
245 x 169 x 10 mm
Vikt
483 g
SAB
Eaby
ISBN
9789144114361
Projekt-  och temaarbete i förskolan : tankar, tips, idéer (häftad)

Projekt- och temaarbete i förskolan : tankar, tips, idéer

Häftad Svenska, 2017-07-07
335
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Projekt- och temaarbete i förskolan vänder sig till alla som vill arbeta projektinriktat för att ge förskolebarn ett mångsidigt lärande under lekfulla former. Författarens tankar kring projekt- och temaarbete belyser fördelarna med detta arbetssätt. I boken ger hon tips och idéer kring förberedelser och uppföljningar, litteratur och material.
Bokens tyngdpunkt ligger i berättelser från projektarbeten beskrivna utifrån barns olika åldrar. Berättelserna finns där som inspirerande exempel att bygga vidare på eller som förslag till aktiviteter och metoder att utgå ifrån.
Pedagogisk dokumentation får ett eget kapitel för att understryka vikten av att observera, dokumentera och reflektera för att kunna agera och utveckla vidare.
Sist i boken finns exempel på material från olika projektarbeten samlade under rubriker som Form, Färg, Linjer, Papper och Lim.
Boken vänder sig främst till personal i förskolan men den kan även inspirera alla andra som arbetar med barn och kreativitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Projekt-  och temaarbete i förskolan : tankar, tips, idéer
  2. +
  3. Storylineboken : handbok för lärare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Storylineboken : handbok för lärare av Cecilie Falkenberg, Erik Håkonsson (inbunden).

Köp båda 2 för 728 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann Granberg