Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
348
Utgivningsdatum
2017-02-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
225 x 200 x 17 mm
Vikt
797 g
SAB
Qbaaj
ISBN
9789144115559
Värdeskapande projektledning (häftad)

Värdeskapande projektledning

Häftad Svenska, 2017-02-07
459
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Värdeskapande projektledning är en grundlig introduktion till projektledning där alla de viktiga temana och teorierna presenteras. Boken kombinerar forskning och teori med praktik och presenterar både etablerade teorier och modeller och moderna goda exempel. Läsaren får en god insikt om hur man genomför projekt i en komplex och osäker verklighet präglad av många aktörer, förhandlingar och ständig förändring.
"Den här boken täcker det mesta som man kan säga om projekt och deras funktions sätt. Boken är visserligen en pedagogisk lärobok, men ger samtidigt en god inblick om forskningen och bekräftar det goda rykte som Skandinavien har som ledande inom projektfältet."
Rolf A. Lundin, professor emeritus vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping

"Värdeskapande projektledning är en intressant och väldigt viktig projektbok. Genom att utgå från vad som gör skandinavisk projektorganisering unik och den komplexitet som projektarbete innebär är författarna sin titel trogen genom ett tydligt tillfört värde för alla som är intresserade av att förstå, leda och arbeta i projekt."

Markus Hällgren, professor vid handelshögskolan, Umeå universitet
"Det finns sedan länge ett behov av en bok som samlar den forskning som gjorts inom den så kallade Scandinavian School of Project Management, och presenterar den på ett praktiskt användbart sätt. Författarna har här lyckats mycket väl med den uppgiften. Resultatet är en bok som är av stort intresse för forskare, praktiskt verksamma projektledare, konsulter och studenter. "
Johann Packendorff, docent vid KTH i Stockholm
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Värdeskapande projektledning
  2. +
  3. Systemisk projektledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Systemisk projektledning av Henrik Andersen Schelde, Karine Raae Sodergaard (häftad).

Köp båda 2 för 795 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Värdeskapande projektledning