Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2018-08-07
Upplaga
1
Förlag
Studentlitteratur AB
Dimensioner
224 x 156 x 13 mm
Vikt
346 g
SAB
Eabx
ISBN
9789144119724

Digitalisering av högre utbildning

Häftad,  Svenska, 2018-08-07
418
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Alla lärosäten vill bli mer digitala. Strategier och visioner lyfter fram digitalisering som en framtidsfråga för högre utbildning. Universitetslärare förväntas att använda såväl fysiska som digitala lärandemiljöer för att främja studenters lärande. Men, hur kan egentligen kurser inom högre utbildning digitaliseras?

Syftet med denna bok är att dela goda exempel på hur digitala verktyg kan användas inom högre utbildning. Boken är skriven av och för lärare, med en grund i forskning och evidens. I boken finns många konkreta exempel på kurser där lärare aktivt använder digitala verktyg i sin undervisning. Exemplen är organiserade i olika teman där en bakgrund ges baserat på vad vi vet från forskningen. Boken kan läsas från början till slut för att ta del av samtliga teman och exempel på hur högre utbildning kan digitaliseras. Den kan även användas som handbok, där du som läsare kan välja att läsa om de teman eller kurser som känns mest inspirerande för dig.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Digitalisering av högre utbildning
  2. +
  3. Lärande och kulturella redskap : om lärprocesser och det kollektiva minnet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärande och kulturella redskap : om lärprocesse... av Roger Säljö (häftad).

Köp båda 2 för 755 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Hrastinski